Elite Ισπανός σφυρίζει με Ολυμπιακό στο Φάληρο
Η ΚΕΔ όρισε τον Ισπανό elite, Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ να σφυρίξει στην εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή 08/03 και ώρα 21:00 για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2025/26, στο γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.
SHARE:
Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ραούλ Καμπανιέρο Μαρτίνεθ και Χουάν Χοσέ Λόπεθ Μιρ, 4ος ο Χρήστος Βεργέτης, στο VAR ο Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιλανουέβα, στο AVAR ο Μιγκέλ Άνχελ Ορτίθ Αρίας ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι η Αντωνία Κόκοτου.
Ο 42χρονος Ισπανός διαιτητής Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ, κατηγορίας Elite, επιστρέφει στο Καραϊσκάκη για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, έξι χρόνια μετά το 1-1 της 1/12/2019. Ο ΠΑΟΚ έχει σύντομη, αλλά θετική προϊστορία μαζί του, καθώς παραμένει αήττητος: πέρα από εκείνο το ντέρμπι, φέτος σφύριξε και το ΠΑΟΚ-HNK Rijeka 5-0 στην Τούμπα για τα προκριματικά του Europa League.
Δείτε αναλυτικά όλους τους ορισμούς της 24ης αγωνιστικής με ένα κλικ ΕΔΩ.
TAGS: