Καζαμίας 2020 (α' μέρος)

Ο πασίγνωστος μάγος Abdel Razek Fatlala, επιστρέφει δίνοντας στο Paokmania τις δικές του προβλέψεις για τη πορεία του ΠΑΟΚ το 2020 στο ποδόσφαιρο...και όχι μόνο!
Καζαμίας 2020 (α' μέρος)

Ιανουάριος

Ποδόσφαιρο: Ο Γενάρης που ξεκίνησε επεισοδιακά, συνεχίστηκε ομαλότερα. Ο κόσμος αποπροσανατολίστηκε από τα μεταγραφικά, λόγω των εξαγωνιστικών ζητημάτων που απασχολούσαν τη κοινή γνώμη, οπότε η ΠΑΕ κινήθηκε στο μεταγραφικό παζάρι χωρίς τη πίεση από τον κόσμο, ίσως για πρώτη φορά.

Ο Ιβάν Σαββίδης άκουσε τις εισιγήσεις του Mario Branco. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ εισιγήθηκε μια μυστική λίστα νεαρών και εξιλίξιμων παιχτών που είχαν μόνο το sdna, το inpaok, το paok24, η sfina, το thessports και η Metrosport. Καθημερινά νέα ονόματα εμφανίζονταν στον Τύπο της πόλης, ενώ η σελίδα p@0kara_imai_xalia1926 στο Instagram (με 60.000 ακόλουθους) έβγαλε αποκλειστικό ότι ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Prijovic. Η Fortuna Sittard ζήτησε δανεικό τον Λάζαρο Λάμπρου μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά. Ο Λάμπρου ανέβασε στο Instagram στιγμιότυπό του από τη προπόνηση, με hashtag "Never give up".

Σάββατο 5 Ιανουαρίου και στο γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης (16.537 εισιτήρια) η ΠΑΕ Ο. Α.Ρ.Η.Σ. βραβεύει τον Νίκο Γκάλη για την προσφορά του στη κίτρινη φυλή. Η ομάδα του Abel Fereira κατάφερε να κερδίσει τον συμπολίτη με σκορ 2-3. Τα γκολ του Ο. Α.Ρ.Η.Σ. σημείωσαν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος (που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του αφού μάλωσε με τον Πέδρο Μάρτινς) και ο Fiorin Durmishaj. Ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ μόνο με τον Ingason (4', 48', 89'). Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε στις κάμερες ότι η διαιτησία κυνηγάει την ομάδα του, καθώς ο αγώνας θα έπρεπε να τελειώσει στις 21:30 και το γκολ του ΠΑΟΚ μπήκε 21:32. Παρ'όλα αυτά έδιωξε τον προπονητή και την άλλη μέρα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Στέλιου Βενετίδη και η μεταγραφή του Ansarifard και ο δανεισμός του Ανδρούτσου από τον γαύρο.

Στα αγωνιστικά ο μήνας κυλάει με φουλ νίκες στο πρωτάθλημα και πρόκριση στο κύπελλο επί του ΟΦΗ, με 5-0 στη Τούμπα και ήττα 1-0 στο Ηράκλειο! Στα αξιοσημείωτα το ΠΑΟΚ - Βόλος 5-0 που σχολιάστηκε έντονα στα ερυθρόλευκα social media... Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από βολιώτικο τσιπουράδικο.

Στις 31 Γενάρη ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση των Sergio Oliveira, Aleksandar Prijovic, Garry Rodriguez και Στέλιου Κίτσιου, ενώ αγοράστηκε ο Josip Misic με ρήτρα 30.000.000€! Ο Γιώργος Σαββίδης ανεβάζει στο Instagram μια εικόνα από τη σελίδα atakes_me_poly_noima, που λέει: Είσαι το αγαπημένο μου...πισωγύρισμα.

Η Κ19 των Pablo Garcia και Miroslav Sznaucner παρέμεινε αήττητη με συνολικό ρεκόρ τερμάτων 12-0 μέσα στο μήνα.

Μπάσκετ: 5 Ιανουαρίου και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον συμπολίτη στο Παλατάκι, που είναι sold-out για πρώτη φορά μετά τους τελικούς με το γαύρο στο βόλλεϋ πριν 3 χρόνια. Τελικό σκορ 61-59. Πρώτος σκόρερ του γηπέδου ο Απόλλων Τσόχλας με 20 πόντους (6/15 τρίποντα, 0/1 δίποντα, 2/8 βολές,) που αποθεώθηκε από τον λαό του ΠΑΟΚ. Από κοντά ο Bobby Brown με 18 πόντους, ο οποίος δηλώνει πως ακόμα έχει να μάθει στο μπάσκετ, μιλώντας για τον Τσόχλα. Ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε story με στιγμιότυπα από ντοκιμαντέρ για τα σκουλήκια.

Τις επόμενες μέρες η οικογένεια Σαββίδη ενισχύει επιπλέον τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ! Προτεραιότητα η τακτοποίηση οφειλών για τη τριμελή (πλέον) διοίκηση της ομάδας, οπότε και εξοφλούνται οφειλές σε Αντώνη Κόνιαρη, Λάζαρο Παπαδόπουλο και Kenny Grergory. Adam Smith και JeQuan Lewis αποχαιρετούν τον ΠΑΟΚ, ο πρώτος με προορισμό τη Brindisi και ο Lewis πάει στον μπλε συμπολίτη. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη πρόσληψη του Scott Skyles σαν βοηθό του Κώστα Χαραλαμπίδη, ενώ επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλειάδης με τον Jake Odum. Κύκλοι γύρω από τον ΠΑΟΚ συζητούν για το scouting της ΚΑΕ...

Στην Ευρώπη ο ΠΑΟΚ έχει μοναδική ήττα από τη Brindisi, με τον JeQuan Lewis να σκοράρει 32 πόντους για τη νίκη της νέας ομάδας του με 95-71. Κερδίζουμε όμως τους υπόλοιπους αντιπάλους και περνάμε ως 3οι στη νοκ άουτ φάση του Basketball Champions League.

Όσον αφορά τα άλλα αθλήματα (ανδρών), έξι ομάδες αποχώρησαν από τη Handball Premier λόγω αδυναμίας να συμμετέχουν, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται τρίτος, αλλά πιο κοντά στη ζώνη υποβιβασμού.

Στο volley καλύπτεται τελικά το κενό του Γιάννη Τακουρίδη με επιστροφή του Κάσσανδρου Στίγγα. O Αλέξανδρος Μπούτος τα πάει περίφημα στη θέση του διαγωνίου και μάλιστα βρίσκεται ένα βήμα από τη κλήση του στην εθνική. Αναπληρωματικός του δοκιμάζεται ο Ντίμα Φιλίποβ χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα μία ακόμα ήττα 3-0 από τον γαύρο. Ο κόσμος αρχίζει και κράζει τη διοίκηση για την μεταγραφική απραξία του ΠΑΟΚ στη θέση του διαγωνίου. Ο Γιώργος Σαββίδης σπεύδει να κατευνάσει τα πνεύματα, ανεβάζοντας στο Instagram ένα τραγούδι της Πρωτοψάλτη με emoji που κλείνει το μάτι...

Στο βόλλεϋ γυναικών η πορεία του νεοφώτιστου ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλή, χωρίς όμως να ενθουσιάζει. Η Εύα Χαντάβα δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ στα playoffs θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Το ποδόσφαιρο και το χάντμπολ γυναικών έχουν μια άτυπη κόντρα για το ποια ομάδα θα πάρει πρωτάθλημα με περισσότερα γκολ.

Φεβρουάριος

Ποδόσφαιρο: Η διαφορά με το γαύρο σταθερά στο +2. Σαρώνουμε κάθε αντίπαλο, μέχρι που συναντάμε την ΑΕΛ των Kace & Warda. Ο Κ@ρ@π@π@ς ανεβάζει στο Instagram φωτογραφία των δύο παικτών με φανέλα του ΠΑΟΚ και μετά από 5 λεπτά την κατεβάζει. Ο Γιώργος Σαββίδης απαντά με φωτογραφία του αντιπροέδρου του γαύρου να φιλιέται με τον πρόεδρο της ΑΕΛ.

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 0-4 με γκολ των Oliveira, Ingason (2) και Vieirinha. Ο Δημήτρης Λημνιός τραυματίστκηε, στο 32' και ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου σχεδόν σηκώθηκε για ζέσταμα, ο Abel Fereira έβαλε τον Στέλιο Κίτσιου που έδωσε δύο ασίστ.

Την επόμενη μέρα, το One1 Channel (καθώς ανεστάλη η λειτουργία του One Channel για αδιευκρίνηστους λόγους) με δημοσίευμα-βόμβα προσπαθεί να αποδείξει πως ο Ιβάν Σαββίδης έχει ΚΑΙ τον Βόλο, γι'αυτό και κέρδισε 5-0! Το κανάλι αναφέρει πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε πάει για τσίπουρα στον Βόλο, λίγες μέρες πριν τον τελικό του Πανθεσσαλικού με την ΑΕχ, σε τσιπουράδικο ιδιοκτησίας της γυναίκας του Αχιλλέα Μπέου. Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε λογαριασμό 300€, τα οποία έγιναν χαρτζιλίκι για τη κόρη του πρόεδρου του Μπέου, που έβγαινε με ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ο Σάββας Θεοδωρίδης ανοίγει κανάλι στο YouTube και ξεσπά σε λυγμούς μπροστά στη κάμερα, για τη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανεβάζει ποστ στο Instagram με κοτόπουλα και ο Γιώργος Σαββίδης απαντά με φωτογραφία της ανορθόγραφης μπλούζας με τον πανηγυρισμό του Ideye.

Ακολουθεί ο αγώνας του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ με τον δεύτερο γαύρο. Το PAOK TV αποκτά εκατοντάδες χιλιάδες μεμονωμένων συνδρομητών για τον αγώνα που κοστολογήθηκε στα 7.99€, οπότε μιλάμε για έσοδα εκατομμυρίων στα ταμεία της ΠΑΕ. Ο Γιώργος Σαββίδης ανεβάζει story θέλοντας να ευχαριστήσει τους οπαδούς του γαύρου που πλήρωσαν για τον αγώνα.

Στον αγωνιστικό χώρο τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. 0-1 ημίχρονο, με κεφαλιά-αυτογκόλ του Ingason στο 42'. Για να μην τα πολυλογούμε, ΠΑΟΚ - γαύρος 4-1 με χατ-τρικ Vieirinha και ένα γκολ του Prijovic που σήκωσε τη φανέλα για να φανεί το μπλουζάκι του που είχε φωτογραφία του Σταμάτη Γαρδέλη, με την ατάκα επάνω "Με θυμάσαι ρε πούστη;". Ο Ingason στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για το αυτογκόλ.

Απολογούμενος, είπε χαρακτηριστικά: "Εντάξει παιδιά, δύναμη της συνήθειας. Μπέρδεψα τις εστίες απλώς". Ο Κυρσάββας στο κανάλι του στο YouTube απαίτησε την οριστική αποβολή του Aleksandar Prijovic από κάθε αθλητική δραστηριότητα, γιατί η μπλούζα του έγραφε "πούστη". Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με δήλωσή του εξέφρασε τη στήριξή του στον επίτιμο πρόεδρο του οσφπ.

Την επόμενη μέρα, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε βίντεο με κόκκινα κυκλάκια γύρω από παίκτες του γαύρου που δεν μάρκαραν στα γκολ του ΠΑΟΚ. Κ@ρ@π@π@ς και Αυγενάκης δεν έκαναν κάποιο ποστ.

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ μετά από έναν πάρα πολύ καλό Γενάρη (ήττα μόνο από βάζελο 112-100) και πρόκριση στους 16 του BCL, συνεχίζει αήττητος και τον Φλεβάρη εντός συνόρων, αλλά δεν έχει ακόμα απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη υποβιβασμού. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης δηλώνει "ΠΑΟΚ να 'σαι και να μη φοβάσαι". Στην Ευρώπη, η κληρωτίδα φέρνει για άλλη μια φορά στο δρόμο μας την Tenerife.

Στο χάντμπολ, τα κενά των τραυματιών μένουν ακάλυπτα, αλλά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανακοινώνεται παίχτης λαυράκι που ήταν ταλέντο της χρονιάς το 2007 στο λύκειό του. Ο έφορος του ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης, δηλώνει περιχαρής "Αυτό είναι το δώρο στον Βαλεντίνο μου, τον ΠΑΟΚ!".

Στα υπόλοιπα αθλήματα δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, καθώς οι ομάδες του ΠΑΟΚ κινούνται στα συνήθη επίπεδα με νίκες παντού. Μετά τα μέσα του Φλεβάρη, όμως, ακούγονται φήμες για τεταμένη ατμόσφαιρα μεταξύ δύο αθλητριών του ΠΑΟΚ, διαφορετικών αθλημάτων!

Μάρτιος

Ποδόσφαιρο: Ξάνθη - ΠΑΟΚ και ο υφυπουργός αθλητισμού ανακοινώνει απαγόρευση μετακίνησης οπαδών. Ο Πανόπουλος βάζει γενική είσοδο 50€ και το γήπεδο γεμίζει. Ο αγώνας λήγει 2-2, αλλά ο ΠΑΟΚ αυξάνει τη διαφορά του από τον οσφπ που καταφέρνει να χάσει από τον Παναιτωλικό! Στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος τερματίζουν με σειρά οι ομάδες: ΠΑΟΚ, γαύρος, ΑΕχ, βάζελος, Ο. Α.Ρ.Η.Σ και η ΑΕΛ.

Πρώτος σκόρερ μέχρι τώρα για τον ΠΑΟΚ ο Swiderski με 15 γκολ και ακολουθούν Prijovic & Akpom με 14 και ο Ingason με 8.

Στα playoffs, τον Μάρτιο αντιμετωπίσαμε τα χανούμια, τον βάζελο και την ΑΕΛ, κερδίζοντας όλους τους αγώνες με σκορ 1-0 και στα social media πολλοί μιλούν για...Santo-ποίηση της ομάδας! Ο γαύρος επίσης κέρδισε όλους τους αντιπάλους του, με τη μεταξύ μας διαφορά να παραμένει στους 5 βαθμούς.

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ που εντός συνόρων μαζεύει πλέον πολίτιμες νίκες, βλέπει τον συμπολίτη να αδυνατεί να ξεκολλήσει από τη ζώνη υποβιβασμού. Σε μια απέλπιδα κίνηση, οι κίτρινοι προσλαμβάνουν για προπονητή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Πανζουρλισμός στο Παλαί, ενώ στον αγώνα Άρης - Ήφαιστος, βραβεύεται ο Νίκος Γκάλης.

Πριν τον αγώνα με το Περιστέρι στο Παλατάκι, o Yanick Moreira ποστάρει στο Instagram "Πάμε ένα διπλό; Όποιος χάσει, πληρώνει!" με φατσούλα που κλείνει το μάτι. Ο αγώνας έληξε 123-122 στη δεύτερη παράταση. Στην Ευρώπη το δίδυμο Χαραλαμπίδης-Skiles αποφάσισε να δώσει ευρωπαϊκή εμπειρία σε παίκτες που δεν συμμετείχαν πολύ φέτος. Ο ΠΑΟΚ με βασικούς τους Χατζηνικόλα, Καραμανώλη, Σχίζα, Μαργαρίτη και Καρρά (όλοι έπαιξαν πάνω από 25 λεπτά, πλην Μαργαρίτη) αιφνιδιάζει τη Τενερίφη στο Παλατάκι και κερδίζει 86-79! Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά στη Τενερίφη κάτι τέτοιο δεν έγινε. Τενερίφη - ΠΑΟΚ 104 - 72 και η προσοχή όλων στρέφεται στον αγώνα με την ΑΕΚ, καθώς σε περίπτωση νίκης μπορούμε να ονειρευτούμε playoffs!

Έρχεται η 28η Μαρτίου, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ μπροστά σε 1500 ΑΕΚτσήδες. Κλειστό παιχνίδι, 38-38 σκορ ημιχρόνου. Κάτι περίεργο συμβαίνει στα αποδυτήρια, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φτάνει τελευταία στιγμή στο παρκέ για το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και το τελικό αποτέλεσμα είναι 62-95 υπέρ του ΠΑΟΚ. "Ψάχναμε τον προπονητή και δεν τον βρίσκαμε!" δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος. Το παράδοξο είναι πως στο ημίχρονο ούτε τα μέλη της (διμελούς πλέον...) διοίκησης του ΠΑΟΚ ήταν εκεί. "Με όπλο την άμυνά μας πήραμε το διπλό!" δήλωσε ο coach Μπίδης.

Στο βόλλεϋ ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το πρωτάθλημα όντας πρώτος, αλλά έχει αγώνες να δώσει πριν τον τελικό... Οι οπαδοί έχουν ξεχάσει τις υποσχέσεις του Γιώργου Σαββίδη για Πρωτοψάλτη στον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα θερίζει. Την πρωτοφανή ηρεμία όμως ταράζει η αποχώρηση του Δεληκώστα στο τέλος του μήνα, ο οποίος δήλωσε "Κάποιοι στη διοίκηση δεν με άφηναν να πάω τουαλέτα στη προπόνηση". Τα ονόματα που ακούγονται για τη θέση του προπονητή είναι του Κουρνέτα και του Παντακίδη.

Στο χάντμπολ, έχουν μείνει 5 ομάδες και ο ΠΑΟΚ είναι 4ος. Οπαδοί άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης ξεσαλώνουν στα απανταχού social media επειδή ο ΠΑΟΚ είναι προτελευταίος. Η ΟΧΕ αποφασίζει ότι οι 4 ομάδες θα παίξουν playoffs και η 5η ομάδα θα πάει Α2. Ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, δηλώνει με υπερηφάνια "Παρ'όλες τις δυσκολίες, καταφέρνουμε να κρατήσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά στην 4η θέση ενός πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, με δεδομένα τα προβλήματα των τραυματισμών και το μικρό μας μπάτζετ!", προσπαθώντας να αποστομώσει τους επικριτές.

Οι φήμες του προηγούμενου μήνα επιβεβαιώνονται και η Χατζηπαρασίδου με τη Μπετανκούρ έχουν σκληρή κόντρα για το ποια θα σκοράρει περισσότερα γκολ! Το γυναικείο χάντμπολ και ποδόσφαιρο πάνε με σπασμένα φρένα!

Απρίλιος

Ποδόσφαιρο: Ο μήνας ξεκινά με οσφπ - ΠΑΟΚ και όλη η Ελλάδα περιμένει με αγωνία τον νικητή του αγώνα! Ο αγώνας λήγει 0-0. Τα ερυρθόλευκα, τα κιτρινόμαυρα και τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ κατακεραυνώνουν τον Ουκρανό διαιτητή, που ακούγεται ότι είναι μακρινός συγγενής του Ιβάν Σαββίδη. Ο Θόδωρος Καρυπίδης κάνει story στο Instagram για στημένο πρωτάθλημα και σε 10 λεπτά το κατεβάζει. Ο Γιώργος Σαββίδης ανεβάζει story το Χαρά Έν Τα Στεφανώματα. Ακολουθεί αγώνας με τον συμπολίτη στο Βικελάου και στη Τούμπα, διαδοχικά.

Ο ΠΑΟΚ παίρνει διπλό 0-5 (2 γκολ Ingason) και ο πρόεδρος του Ο. Α.Ρ.Η.Σ. μιλά για σφαγή, εισβάλλοντας στη συνέντευξη τύπου! Ο προπονητής του συμπολίτη, Στέλιος Βενετίδης, ενοχλείται και παραιτείται επί τόπου μπροστά στους έκπληκτους δημοσιογράφους! Την επόμενη μέρα ανακοινώνεται η πρόσληψη του Αντώνη Νικοπολίδη με κλειστό τριετές συμβόλαιο. Στον αγώνα της Τούμπας φέρνουμε ισοπαλία 3-3.

Ακολουθεί ΠΑΟΚ - οσφπ στη Τούμπα, που θα κρίνει αν ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει το πρωτάθλημα ή αν θα περιμένει λίγο ακόμα. Στο 35' ο Λημνιός με τακουνάκι στρώνει στον Prijovic για το 3-0. Το 4-0 του ημιχρόνου σημειώνει ο Sergio Oliveira μετά από συνεργασία με τον Wernbloom. Στο 50' μπαίνει ο Λάμπρου, ο οποίος με 2 γκολ και 1 ασίστ θα βοηθήσει να γραφεί η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ επί του οσφπ στην ιστορία! Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, σηκώνεται ένα τεράστιο πανό στην 4 που γράφει "ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ" και πράγματι οι φετινοί πανηγυρισμοί είναι πιο ήπιοι.

Ο Ιβάν Σαββίδης, όμως επιφυλάσσει μοναδική έκπληξη, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα: Έχει στηθεί εξέδρα δίπλα στον Λευκό Πύργο και δίνουν μοναδική συναυλία ο Βασίλης Καρράς, Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης, ο Νίκος Κουρκούλης, η Πάολα (ο Ιβάν της πετούσε λουλούδια από το ελικόπτερό του) και ο Διονύσης Μακρής. Μετά τις 03:00 ανέλαβε δράση ο Τζαμάλ, ενώ μαζί του πήγαν να "ραπάρουν" οι Λημνιός, Πέλκας, Πασχαλάκης και ο Τζαμάλ τους έδιωξε από τη σκηνή.

Στους εναπομείναντες αγώνες ο ΠΑΟΚ είχε βασικούς παίκτες όπως ο Κίτσιου, ο Jaba, ο Mihaj και ο Λάμπρου. Μοναδική απώλεια βαθμού ήταν μία ισοπαλία με τον παο.

Μπάσκετ: Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκει τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με τον Γριακλή. Με νίκη μπαίνουμε στα playoffs, ενώ ο αντίπαλος έχει εξασφαλίσει την 7η θέση. Μπροστά σε 7500 λαό, ο αγώνας λήγει 94-71 και ενώ όλο το Παλατάκι είναι έτοιμο να πανηγυρίσει, ο Πανιώνιος κάνει τεράστιο διπλό στο ΟΑΚΑ επί του βάζελου (81-83) και έτσι μπαίνει εκείνος στα playoffs! Παγωμάρα στον οργανισμό ΠΑΟΚ, αλλά εν τέλει ανακούφιση που τουλάχιστον σωθήκαμε. "Πάλι καλά που δεν θα παίξουμε Ευρώπη του χρόνου και δεν θα κουράζονται οι παίκτες!" λένε οι περισσότεροι στα social media.

Στο βόλλεϋ, αφού δεν βρέθηκε προπονητής να αναλάβει, ο Θάνος Τερζής έγινε παίκτης-προπονητής με βοηθό τον τραυματία Τακουρίδη. Αφού κάνουμε μια ξέφρενη πορεία με διαδοχικά 3-0 και 3-1, φτάνουμε στους τελικούς με τον γαύρο. Εκεί παλέψαμε, αλλά στον τελευταίο αγώνα που έκρινε τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε και έχασε 3-0. Ο Τσαλόπουλος στις κάμερες εκδήλωσε τη προσωπική του στήριξη στον Θάνο Τερζή σαν προπονητή του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-2021.

Στο χάντμπολ αποκλειστήκαμε από τα playoffs από την ΑΕΚ με 2 ήττες. "Χάσαμε δίκαια, τι να κάνουμε, έτσι είναι το χάντμπολ. Είχαν καλύτερη ομάδα, αλλά κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ στα γνωστά επίπεδά του, στη πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος! Του χρόνου τώρα! Καλές διακοπές!" ήταν η απολογιστική δήλωση του Γρηγόρη Πετρίδη, έφορα του χάντμπολ του ΠΑΟΚ που τερμάτισε 4ος.

Γυναικείο μπάσκετ και βόλλεϋ έχασαν στον 2ο γύρο των playoffs, ενώ το γυναικείο ποδόσφαιρο και χάντμπολ πήραν αήττητα πρωταθλήματα! Το γυναικείο ποδόσφαιρο, μάλιστα, είχε ρεκόρ τερμάτων 151 - 0! Στην άτυπη κόντρα Χατζηπαρασίδου - Μπετανκούρ, νικήτρια ήταν η αθλήτρια του χάντμπολ...

Συνεχίζεται ...

Διαβάστε ακόμη...