Περί Λίνο...

TRANSFER-MANIAC Το βάρος της αποκάλυψης μίας μεταγραφικής κίνησης...
Περί Λίνο...

Γεια σας φίλοι μου. Σήμερα ένοιωσα την ανάγκη να σας γράψω για κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη μου...

Αυτό που θέλω να σας πω αφορά τον ποδοσφαιριστή Λίνο.

Ο Βραζιλιάνος της Πόρτο ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ και ίσως αποκτηθεί. Βρισκόμαστε στην φάση του “ψησίματος”, ωστόσο ο TransferManiac θέλει να επαναφέρει την τάξη!

Η είδηση ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον παίκτη δεν ήρθε από τα Πορτογαλικά ΜΜΕ όπως “βιάστηκε” να... αποκαλύψει σύσσωμος ο ελληνικός Τύπος.

Η είδηση ήρθε από την Ελλάδα “δόθηκε” στην Πορτογαλία και εμφανίστηκε στον Ελληνικό Τύπο ως μεταφορά της είδησης από τα Πορτογαλικά ΜΜΕ!

Ξέρω εγώ πχ ότι ο ΠΑΟΚ θέλει έναν παίκτη από την Μαγιόρκα: Παίρνω στην τοπική εφημερίδα της Μαγιόρκα: “Μαγιόρκα Νιους”, τους δίνω την είδηση να την γράψουν και και μετά την άλλη μέρα για να έχω “καλυμένο” τον... κώλο μου γράφω ότι ξέρετε η “Μαγιόρκα Νιους” το έγραψε....

Έτσι λοιπόν με αυτές τις μεθόδους γράφουμε και... κοιμόμαστε ύσηχοι.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλά το αναφέρω για να σας δείξω πόσο μεγάλο βάρος είναι η αποκάλυψη μίας μεταγραφικής κίνησης και τι μπορούν να "κατασκευάσουν" οι δημοσιογράφοι για να μπορούν να γράψουν αυτό που ήδη ξέρουν...

Έτσι επειδή όλοι εμείς οι μανιακοί με τις μεταγραφές πρέπει να ξέρουμε όλα τα κόλπα και να είμαστε ψιλιασμένοι...

Όσο για την αλήθεια;

Απ όσο γνωρίζω, η Πόρτο προτιμάει να πουλήσει τον παίκτη, ο ΠΑΟΚ όμως τον θέλει δανεικό και επειδή και ο Βραζιλιάνος θέλει να έρθει ίσως η μεταγραφή ολοκληρωθεί!!

Για αυτόν σύμφωνα με τους Πορτογάλους και όχι τους Γερμανούς που το... έδωσαν στους Πορτογάλους ενδιαφέρθηκε και η Χέρτα.

Κάντε κλικ ΕΔΩ αλλά πολύ δύσκολα οι Γερμανοί να αγοράσουν αριστερό μπακ 31 ετών...

Οι λάτιν όμως προσδοκίες δεν τελειώνουν εδώ για τον ΠΑΟΚ!

υγ: Η αναφορά στην Μαγιόρκα μπορεί να είναι και τυχαία...


 

Διαβάστε ακόμη...