Μία «Σούπερ Σταρ» κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ mαteco!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Katarina Tomasevic, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023.
Μία «Σούπερ Σταρ» κάτω από τα γκολποστ του ΠΑΟΚ mαteco!

Ο Δικέφαλος, με την Katarina Tomasevic, μία παίκτρια Παγκόσμιας κλάσης, η οποία θα κοσμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα με την παρουσία της, θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Σέρβα «Σούπερ Σταρ» είναι μία αποκλειστική χορηγία της εταιρίας mαteco hellas, μέσω του ιδιοκτήτη της. κ. Αντώνη Τσαλόπουλου, ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, θέλοντας να πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο.

Γεννημένη στην Σερβία στις 06/02/1984, η Katarina Tomasevic αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 179cm.

Πρόκειται για μία αθλήτρια με πλούσια καριέρα, αγωνιζόμενη στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με συμμετοχές στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές αλλά και εθνικές διοργανώσεις, και γεμάτο «παλμαρέ».

Ξεκίνησε την καριέρα της από την αυστριακή, Hypo Niederösterreich, την σεζόν 2006-07, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα και στο EHF Champions League.

Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία (2007-2009) στην Team Esbjerg, από την Δανία, παραμένοντας στο κορυφαίο επίπεδο.

Τη σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε στην Ισπανία με την φανέλα της Bera Bera, ενώ ακολούθησαν δύο σεζόν στην RK Zaječar (2010-12), από την Σερβία, με την οποία κατέκτησε δύο «νταμπλ», ενώ έφτασε μέχρι τους «8» του EHF Women's Cup Winners' Cup.

Τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην Γερμανία με την φανέλα της Thüringer HC, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Bundesliga, το κύπελλο Γερμανίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε στο EHF Champions League, φτάνοντας στη συνέχεια μέχρι τους «4» του EHF Women's Cup Winners' Cup.

Επόμενος σταθμός (2013-14) ήταν η γαλλική, Les Neptunes de Nantes, ενώ ακολούθησε μία τριετία (2014-17) στην ουγγρική, Ferencvárosi TC, με την οποία αγωνίστηκε στο EHF Champions League.

Κάτοικος Ουγγαρίας παρέμεινε μέχρι και τα μέσα της φετινής σεζόν, παίζοντας για τις Dunaújvárosi Kohász KA (2017-19) και Szombathelyi KKA (2019-22).

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Σερβίας, με την οποία έχει πάνω από 100 συμμετοχές, έχοντας ως ορόσημο το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Katarina Tomasevic, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σ' έναν Σύλλογο με μεγάλη ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος συντόνισε τα πάντα και ιδιαιτέρως τον κ. Αντώνη Τσαλόπουλο. Ελπίζω ότι η εμπειρία μου θα βοηθήσει ώστε όλοι μαζί να κερδίσουμε το πρωτάθλημα!».

Dobro došla, Katarina!

Διαβάστε ακόμη...