«Κλείδωσε» την τριάδα!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας εντός έδρας του Αερωπού Έδεσσας με 29-26, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.
«Κλείδωσε» την τριάδα!

«Μουδιασμένο» ήταν το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στο πρώτο δεκάλεπτο, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα, 1-4. Με καλή άμυνα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση, ο Δικέφαλος χρειάστηκε πέντε μόλις λεπτά για να ισοφαρίσει, 4-4, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ μέχρι και το 25', 10-10. Στο τελευταίο πεντάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και πήρε το προβάδισμα, 13-11, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος δεν έχασε καθόλου το προβάδισμα, κρατώντας τον Αερωπό σε απόσταση δύο τερμάτων για τα πρώτα 15 λεπτά. Στην τελική ευθεία ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, μεταφέροντας το άγχος στους παίκτες του Αερωπού, 24-19. Κάνοντας σωστή διαχείριση του προβαδίσματος, οι «ασπρόμαυροι» διατηρήσαν την διαφορά... ασφαλείας μέχρι το τέλος, κερδίζοντας το παιχνίδι με 29-26.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο 18 Μαρτίου, εκτός έδρας, κόντρα στον Διομήδη Άργους, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Διαβάστε ακόμη...