Νίκη- πρόκριση στον τελικό!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ νίκησε  στην Ηγουμενίτσα στον πρώτο ημιτελικό του F4, την Αναγέννηση Άρτας με 28-29 ...
Νίκη- πρόκριση στον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ mαteco παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Καπρινιώτη, Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Βράνσιτς, Ζυγούρα, Γκόμες και Μπουράτο.

Οι «Νταμπλούχες» μπήκαν προσηλωμένες από το πρώτο της αναμέτρησης. Η Μπουράτο κάνοντας το 0-1 άνοιξε το σκορ και αμέσως μετά η Γκόμες έκανε το 0-2 διπλασιάζοντας τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυρες» έχτισαν ένα μικρό προβάδισμα των δύο-τριών τερμάτων το οποίο και διατηρούσαν με την Χατζηπαρασίδου να κάνει το 3-6 με πέναλτι, την Ζυγούρα το 6-8 και την Ριμπέιρο το 10-12. Η Αναγέννηση ισοφάρισε στο 12-12 και η απάντηση του Δικεφάλου ήρθε από την Βράνσιτς και την Ζυγούρα οι οποίες έκαναν το 12-13 και 12-14 αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να έχει διαμορφωθεί σε 15-15.

Μετά την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά. Οι «ασπρόμαυρες» ξεκίνησαν να χτίζουν και πάλι ένα προβάδισμα, με την Μποριζόφσκα να κάνει 17-19, την Χατζηπαρασίδου το 18-20 με πέναλτι και την Γκόμες το 19-21. Στη συνέχεια η Μπουράτο ισοφάρισε σε 23-23. Μετέπειτα ο ΠΑΟΚ «πάτησε γκάζι» και με ένα σερί τεσσάρων τερμάτων, τριών της Χατζηπαρασίδου εκ των οποίων τα δύο ήταν εύστοχα πέναλτι αλλά και ένα γκολ της Ζυγούρα, το σκορ στο διαμορφώθηκε σε 24-27. Στη συνέχεια, η Βράνσιτς σκοράροντας δύο φορές έκανε το 26-28 και το 27-29, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον πίνακα του σκορ να γράφει 28-29.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-ΟΦΙΝ , στο πλαίσιο του τελικού του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...