Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός...

Σ' ένα ανάξιο αγωνιστικού σχολιασμού παιχνίδι, ο Δικέφαλος δεν τα κατάφερε στον Πειραιά, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΟΣΦΠ με 30-25, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Handball Premier.
Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός...

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Τριανταφυλλίδη, Μισαηλίδη, Νικολαΐδη, Τζωρτζίνη, Μέντουριτς, Τσαμουρίδη και Γκιγκόφ.

Ψυχωμένος και με διάθεση να μην αφήσει τίποτα στην τύχη του μπήκε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Με πολύ καλή άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση, ο Δικέφαλος είχε το προβάδισμα, το οποίο διατηρούσε σε όλη την διάρκεια του. Παίρνοντας σημαντικές βοήθειες τόσο από την περιφέρεια, όσο και από τα εξτρέμ, ο ΠΑΟΚ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού, μεταφέροντας παράλληλα το άγχος στους αντιπάλους του. Το τέλος του πρώτου μέρους βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά με τρία τέρματα, 13-16.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με γκολ του Μισαηλίδη έκανε το 13-17, και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Με... μπροστάρη τον γνωστό πρόεδρο, Κουντούρη, οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στα κάγκελα, «τινάζοντας» το παιχνίδι στον αέρα. Σε σημείο το οποίο το μομέντουμ έδειχνε ΠΑΟΚ, υπήρξε δεκάλεπτη διακοπή, αφού οι γνωστοί-άγνωστοι ήταν πραγματικά μία «ανάσα» από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό φυσικά επηρέασε και την διαιτητική δυάδα, η οποία ξεκίνησε να τα βλέπει όλα με «κόκκινα» γυαλιά. Περίεργα δίλεπτα στους παίκτες του ΠΑΟΚ, και ασυλία στους παίκτες του Ολυμπιακού. Φυσικά, για όσους αναρωτήθηκαν γιατί τόσο αιφνίδια δεν υπήρχε κάλυψη του αγώνα, υποτίθεται λόγω κακού φωτισμού, ενώ στο παρελθόν έχουν μεταδοθεί επανειλημμένως αγώνες στο γήπεδο διεξαγωγής το παιχνιδιού, μάλλον πήραν αμέσως τις απαντήσεις τους.

Κύριε Γκαντή, να χαίρεστε τα πρωτοπαλίκαρα τους διαιτητές σας...

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-5, 7-7, 9-10, 11-13, 13-16 (ημχ), 16-18, 19-20, 22-20, 24-21, 27-24, 30-25

Διαβάστε ακόμη...