Νίκησε και ελπίζει για τους... τελικούς

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Β' Φάση της Handball Premier ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας με 29-22, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Νίκησε και ελπίζει για τους... τελικούς

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τους: Μπάρμπα, Τριανταφυλλίδη, Μισαηλίδη, Καβουσανάκη, Νικολαΐδη, Τσαμουρίδη και Βαφείδη.

Ο Δικέφαλος σε ακόμα ένα παιχνίδι είχε να διαχειριστεί τις σημαντικές απουσίες, καθώς στα προβλήματα των Σεϊρεκίδη και Στογιάνοβιτς, ήρθαν να προστεθούν αυτές των Παπάζογλου, Τζωρτζίνη και Γκιγκόφ.

Ισορροπημένη ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να διαδέχονται η μία την άλλη στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε πολυπροσωπία στο σκοράρισμα, παίρνοντας τέρματα τόσο από την περιφέρεια, όσο και από τα εξτρέμ και τους πίβοτ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους, οι «ασπρόμαυροι» δυνάμωσαν την άμυνα τους, κάτι που τους έδωσε ένα μικρό προβάδισμα, καθώς με γκολ του Μέντουριτς το πρώτο ημίχρονο τελείωσε στο 15-12.

Με «φόρα» ξεκίνησε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας ρυθμούς, πράγμα που του έδωσε και την αύξηση του προβαδίσματος. Παίρνοντας σημαντική βοήθεια από τα εξτρέμ, με τους Καβουσανάκη, Μανωλούδη και Δεληζάνο να συμμετέχουν ενεργά στο σκοράρισμα, αλλά παράλληλα έχοντας και τον Τριανταφυλλίδη σε μεγάλη μέρα, ο Δικέφαλος πήρε διαφορά ασφαλείας στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, 24-16. Στα τελευταία λεπτά, ο Μπάρμπας συνέχισε την πολύ καλή του παρουσία κάτω από τα δοκάρια, ο Μισαηλίδης ηγήθηκε επιθετικά, και έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε ακόμα μία νίκη, επικρατώντας του Ιωνικού με 29-22.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, ο αγωνιστικός χρόνος που δόθηκε στους Παπαγιώτα, Μαρίνο και Χατζηλία, παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τις «ασπρόμαυρες» Ακαδημίες.΄

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου, το Σάββατο 2 Απριλίου, κόντρα στον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της Β' Φάσης.

Τα πεντάλεπτα: 4-2, 5-5, 8-7, 9-8, 12-9, 15-12 (ημχ), 17-13, 20-14, 24-16, 24-18, 26-18, 29-22

Διαβάστε ακόμη...