Κρίθηκε στα τελευταία λεπτά...

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου αντιμετώπισε στο «Γ. Κασιμάτης» την ΑΕΚ, από την οποία και ηττήθηκε με 29-27.
Κρίθηκε στα τελευταία λεπτά...

Με την έναρξη του παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και πήρε προβάδισμα με τον Λευτέρη Σεϊρεκίδη, για να βρεθεί μπροστά με δύο τέρματα και 2-4 στο πρώτο πεντάλεπτο. Η οικοδέσποινα κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, 5-5. Στη συνέχεια και με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου ο Δικέφαλος ανέκτησε το προβάδισμα των δύο γκολ.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» έχασαν την συγκέντρωσή τους και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 9-8 για πρώτη φορά στην αναμέτρηση. Οι μάχες στο τάραφλεξ ήταν δυνατές με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 11-11. Στις τελευταίες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου ο Πλάθε αποβλήθηκε από τους διαιτητές για αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Τάσο Τσαμουρίδη, ο οποίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος. Τελικό σκορ ημιχρόνου 13-11.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με όρεξη και έτρεξε ένα σερί 3-0, το οποίο του έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 13-14. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το παιχνίδι πήρε δαιμονιώδη ρυθμό με το σκορ περίπου 15' πριν την λήξη να βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία 20-20.

Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Δικέφαλος είχε έλλειψη φρεσκάδας και καθαρού μυαλού, έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έβαλε δύσκολα στον εαυτό του. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Παναγιώτη Γούσιου ήταν ψυχωμένοι, έδωσαν σκληρές μάχες αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι, με το τελικό σκορ του αγώνα να καταλήγει στο 29-27.

Στο δια ταύτα, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Β' φάση της Handball Premier. Παρόλα αυτά παρέμεινε στην πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα σε ισοβαθμία.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Παναγιώτη Γούσιου την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 18:00, με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ημίχρονο: 13-11

Τελικό: 29-27

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-5, 6-8, 9-8, 11-11, 13-11 (ημίχρονο) 14-15, 16-18, 21-20, 23-22, 26-23, 29-27 (τελικό)

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Γούσιος): Γκιγκόφ, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου, Νικολαΐδης, Μέντουριτς, Δεληζάνος, Μπάρμπας, Σεϊρεκίδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς, Τζωρτζίνης, Μισαηλίδης, Βελισσαρίου

Διαβάστε ακόμη...