Άλωσε την Δράμα ο Δικέφαλος

Ταξίδι στη Δράμα για την εξ' αναβολής 10η αγωνιστική της Handball Premier, είχε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Ανατολική Μακεδονία κερδίζοντας με 20-23, επί της Bianco Monte Δράμας.
Άλωσε την Δράμα ο Δικέφαλος

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένος στο ματς και βρέθηκε να χάνει με 3-1 και 6-3 στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά από ένα τεχνικό τάιμ άουτ του Παναγιώτη Γούσιου οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» επέστρεψαν προσηλωμένοι στο παρκέ και ισοφάρισαν σε 6-6 με ένα σερί 3-0 και πήραν κεφάλι στο σκορ με 8-9 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ημιώρου. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ να βρίσκεται στο 9-9.

Στην επανάληψη, το παιχνίδι συνέχισε να είναι ισορροπημένο με τον Δικέφαλο να έχει τον πρώτο λόγο επιθετικά χωρίς όμως να μπορεί να ανοίξει διαφορά ασφαλείας. Ο ΠΑΟΚ λίγο πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου κατάφερε να τρέξει ένα σερί 4-0 και έκανε το ισόπαλο παιχνίδι παράσταση για έναν, με το σκορ να ανεβαίνει στο 14-18. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα πάγωσε με τους «ασπρόμαυρους» να ελέγχουν το παιχνίδι και να μην αφήνουν τους γηπεδούχους να επιστρέψουν, με το τελικό σκορ να είναι 20-23.

Κλείνοντας, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις μετά την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες του EHF European Cup και έδειξε την κυριαρχία του στο ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζοντας αήττητος κάνοντας το 8x8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Γούσιου το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου με αντίπαλο τον Ζαφειράκη Νάουσας στο «Σπίτι του Χάντμπολ».

Bianco Monte Δράμα-ΠΑΟΚ: 20-23

Ημίχρονο: 9-9

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Γούσιος): Γκίγκοφ, Τσαμουρίδης, Παπάζογλου, Νικολαϊδης, Μέντουριτς, Αποστόλου, Μπάρμπας, Βαφείδης, Σεϊρεκίδης, Μανωλούδης, Καβουσανάκης, Τριανταφυλλίδης, Γιορανίδης, Στογιάνοβιτς, Τζωρτζίνης, Μισαηλίδης

Διαβάστε ακόμη...