Πέρασε κι από την Προσοτσάνη!

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην Α' φάση της Α1 Χάντμπολ γυναικών ο ΠΑΟΚ Mαteco, επικρατώντας της Προσοτσάνης Δράμας με 21-42, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.
Πέρασε κι από την Προσοτσάνη!

Οι «Νταμπλούχες» επιβεβαίωσαν τον τίτλου του φαβορί της αναμέτρησης, ανοίγοντας την διαφορά του σκορ από νωρίς στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος με «όπλο» του την άμυνα και την επιθετική του ποιότητα, κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο «έκλεισε» στο 10-22.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δημήτρης Πελεκίδης μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στις αθλήτριες του, ωστόσο εκείνες δεν μείωσαν τον ρυθμό του Δικεφάλου, βγάζοντας «ασπροπρόσωπο» τον Έλληνα τεχνικό. Το παιχνίδι τελείωσε στο 21-42, με τον ΠΑΟΚ Mαteco να κάνει το 6Χ6 στην Α' φάση, και πλέον ετοιμάζεται για τα Play-Off.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος απέδειξε πως είναι η ισχυρότερη ομάδα στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό του. Πλέον, οι «Νταμπλούχες» αναμένουν τον ορισμό των αγώνων των Play-Off, αλλά και του κυπέλλου, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των κεκτημένων της περσινής περιόδου.

ΑΟ Προσοτσάνης-ΠΑΟΚ Mαteco: 21-42

Ημίχρονο: 10-22

ΠΑΟΚ Mαteco (Πελεκίδης): Χατζηπαρασίδου, Μεντεσίδου, Τασέβσκα, Μπουράτο-Μπροκάρντο, Βινιούκοβα, Αμβροσιάδου, Αργυροπούλου, Βέτκοβα, Σεβδίλη, Νίκολιτς, Τσικνάκη, Καραχαρίση, Γκλομπάρεβιτς, Καγιούμοβα, Μπατζαρακούδη, Εμμανουήλ

Διαβάστε ακόμη...