ΠΑΟΚΑΡΑ στη Νάουσα

Το 3x3 πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε στη Νάουσα του Ζαφειράκη με 24-33, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier.
ΠΑΟΚΑΡΑ στη Νάουσα

Με την έναρξη του αγώνα οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και βρέθηκαν ισόπαλες στο 10ο λεπτό, 4-4. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο με τον Ζαφειράκη να βάζει δύσκολα στον Δικέφαλο, ο οποίος όμως κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 24' με 11-13 για να μπει προηγούμενος στα αποδυτήρια με 13-16.

Στην επανάληψη, οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά και βρήκαν επιθετικές λύσεις απέναντι στην άμυνα των παικτών του Ζαφειράκη, καταφέρνοντας να ανοίξουν την διαφορά στα 6 γκολ, 14-20. Στην συνέχεια, ο Δικέφαλος ανέβασε κι άλλο την απόδοσή του και η ομάδα της Νάουσας παραδόθηκε στις ορέξεις των «ασπρόμαυρων» με το τελικό σκορ να είναι 24-33.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο και γρήγορο χάντμπολ, ενώ είχε και καλή αμυντική λειτουργία, μη αφήνοντας τον Ζαφειράκη να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Handball Premier, ο αγώνας εντός έδρας με αντίπαλο τον Αερωπό Έδεσσας ManDynamic, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Ζαφειράκης Νάουσας-ΠΑΟΚ: 24-33

Ημίχρονο: 13-16

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Γούσιος): Παπάζογλου, Βαφείδης, Μανωλούδης, Τριανταφυλλίδης, Τσαμουρίδης, Μισαηλίδης, Μπάρμπας, Νικολαΐδης, Γκίγκοφ, Στογιάνοβιτς, Γιορανίδης, Τζωρτζίνης, Αποστόλου, Μέντουριτς, Καβουσανάκης, Δεληζάνος

Διαβάστε ακόμη...