Για πέμπτη χρονιά στα ασπρόμαυρα η Χατζηπαρασίδου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Για πέμπτη χρονιά στα ασπρόμαυρα η Χατζηπαρασίδου

Η Διεθνής Ελληνίδα πλέιμεϊκερ συνεχίζει για πέμπτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», μετά την περήφανη κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Σε ατομικό επίπεδο, η Μαρία Χατζηπαρασίδου είναι η τρίτη σκόρερ στην ιστορία του τμήματος χάντμπολ γυναικών, καθώς έχει πετύχει περισσότερα από 500 σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Χατζηπαρασίδου στην δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζω στα ασπρόμαυρα, με την ίδια χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κάθε χρόνος είναι διαφορετικός, με νέες προκλήσεις και νέους στόχους, κι αυτό με κάνει ανυπόμονη να δώσω το 100% του εαυτού μου για να βοηθήσω την ομάδα στα μέγιστα. Εύχομαι όλοι να είμαστε υγιείς και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!».

Διαβάστε ακόμη...