Νίκη και πρωτιά στον Όμιλο για τον ΠΑΟΚ!

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier, o ΠΑΟΚ υποδέχθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 8 Μαΐου 2021 στο "Σπίτι του Χάντμπολ" τον Φίλιππο Βέροιας, του οποίου και επικράτησε με 29-25, έχοντας κατοχυρώσει και επίσημα πλέον την 1η θέση στον 2ο Όμιλο.
Νίκη και πρωτιά στον Όμιλο για τον ΠΑΟΚ!

Στο ξεκίνημα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί με 4-2, χωρίς όμως να διατηρεί το προβάδισμα και στη συνέχεια, με τους αντιπάλους να περνούν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 7-8. Αν και οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν πίσω στο σκορ για τρία γκολ (9-12), κατάφεραν με ένα σερί να μειώσουν σε 11-12 και τελικά να πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλοι με 13-13.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Δικεφάλου βρήκαν ρυθμό, πήραν τον έλεγχο, πέρασαν μπροστά στο σκορ με 16-15 και έχτισαν σταδιακά μία διαφορά πέντε γκολ (21-16). Παρ' ότι οι αντίπαλοι προσπάθησαν να βγάλουν τη δική τους αντίδραση, δεν τα κατάφεραν, με τους "ασπρόμαυρους" να ανοίγουν τη διαφορά στο +6 (28-22) μόλις 8' πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ, με σωστή διαχείριση, έφτασαν στη νίκη με 29-25 σκορ.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, αν και δεν διατήρησε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, επέστρεψε δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη, διατηρώντας το αήττητο.

Η σημερινή αναμέτρηση ήταν και η τελευταία για τον Δικέφαλο στην Α' Φάση του Πρωταθλήματος, καθώς στην επόμενη 14η αγωνιστική έχει ρεπό, επομένως στρέφει την προσοχή του στην προετοιμασία για την φάση των πλέι-οφς.

ΠΑΟΚ - Φίλιππος Βέροιας: 29-25

Ημίχρονο: 13-13

Διαβάστε ακόμη...