«Έρχομαι ορεξάτος για να πετύχουμε!»

Έχοντας ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του με τη φανέλα του Φοίνικα Σύρου, ο θηριώδης Βραζιλιάνος κεντρικός, Ντέιβιντ Κόστα θα φοράει την επόμενη σεζόν τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.
«Έρχομαι ορεξάτος για να πετύχουμε!»

Ένας πολύπειρος αθλητής που είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του σε μια ομάδα όπως ο Δικέφαλος που είναι γνωστή παγκοσμίως, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει στο PAOK24.

Ο ίδιος περιμένει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική σεζόν και αυτό είναι που τον δίνει ένα ακόμα έξτρα κίνητρο για να βοηθήσει τους «ασπρόμαυρους» να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αρχικά, ο Κόστα είπε:

«Είναι μια νέα πρόκληση σε μια ομάδα-παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα και η οποία είναι γνωστή διεθνώς. Έρχομαι ορεξάτος για να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα για τη νέα σεζόν.

Γνωρίζοντας ότι οι αντίπαλοι μας έχουν ενισχυθεί επίσης και ξέροντας ότι όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν δυναμώσει, αυτό μας δίνει ακόμα ένα έξτρα κίνητρο ώστε όλοι μαζί στον ΠΑΟΚ να βάλουμε τα δυνατά μας».

Ο Κόστα θα συνεργαστεί ξανά με τον Μιλενκόσκι στον ΠΑΟΚ, ενώ θα βρεθεί και πάλι συμπαίκτης με τον Θεοδόση Ηλία.

«Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής, καθώς γνωρίζω τόσο τον κ. Μιλενκόσκι όσο και τον Θεοδόση Ηλία. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Επίσης, γνωρίζω ότι οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί άνθρωποι και παίκτης. Θα είναι και η δεύτερη μου σεζόν στην Ελλάδα, επομένως όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και αισθάνομαι πλέον πιο άνετα».

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός ανυπομονεί να γνωρίσει και τη Θεσσαλονίκη:

«Ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη μόνο με την αποστολή του Φοίνικα Σύρου για να παίξω τα παιχνίδια. Οι φίλοι μου, μου έχουν πει το πόσο ωραία πόλη είναι και ότι οι άνθρωποι είναι φανταστικοί. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τη Θεσσαλονίκη και τις ομορφιές της και φυσικά στο τέλος της σεζόν να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους του ΠΑΟΚ!»

Διαβάστε ακόμη...