"Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο"

Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Γλυφάδας, το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαρτίου, η Συνέντευξη Τύπου του Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών.
"Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο"

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Γλυφάδας, τον Δήμαρχο, και την Ομοσπονδία, που μας προσφέρουν ένα ωραίο γεγονός. Όλοι ξέρουν πως το Κύπελλο είναι μία πολύ ωραία διοργάνωση, η οποία φτάνει σε μία κορύφωση με ένα Final-4, κάτι που χαιρόμαστε όλοι. Είναι γνωστός ο θεσμός αυτός για εμάς, έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτήν την διοργάνωση αλλά και σε αυτό το γήπεδο, κάτι που είναι ωραίο για εμάς. Δεν έχουμε δει το γήπεδο, αλλά θα το χαρούμε ιδιαίτερα. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τον τίτλο, κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες, μία πολύ ευχάριστη νότα είναι ο Πήγασος, ο οποίος κατάφερε να τρυπώσει στο Final-4, και αυτό τον σκοπό έχει και το Κύπελλο, να δώσει ευκαιρία σε όχι τόσο δυνατές ομάδες να βρεθούν σε μία καλή μέρα, και να «πετάξουν» έξω τα φαβορί. Τα παιχνίδια είναι δύσκολα, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε και καλή επιτυχία σε όλους».

Θάνος Τερζής:

«Προσωπικά όλοι μας έχουμε πολλές καλές μνήμες από αυτό το γήπεδο. Ξεκάθαρος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. Πρόκειται για τον θεσμό των εκπλήξεων, αυτό το απέδειξε και η ομάδα του Πήγασου. Είναι νοκ-άουτ παιχνίδια, τα οποία πιστεύω όλα είναι ανοικτά. Σίγουρα οι τρεις ομάδες έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, διότι αγωνίζονται στην Volleyleague, ωστόσο και ο Πήγασος έχει ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς κοιτάμε μόνο το αυριανό παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση και θα αγωνιστούμε για αυτό».

Διαβάστε ακόμη...