«Πέταξε» στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Volleyleague γυναικών ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας του ΑΟ Θήρας με 3-0.
«Πέταξε» στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ!

Στο πρώτο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και πήρε ένα προβάδισμα από νωρίς με 8-3 έπειτα από πλασέ της Κόγιαρ, αλλά η Θήρα αντέδρασε και μείωσε σε 12-11 με την Χόλστον. Το σετ συνεχίστηκε με τις ομάδες να είναι αρκετά κοντά, ενώ οι φιλοξενούμενες πέρασαν μπροστά με 17-19 μετά από λάθος του Δικεφάλου ο οποίος σε εκείνο το σημείο είχε ένα μικρό black out.

Η ομάδα του Τάκη Φλώρου έκανε την αντεπίθεσή της και προηγήθηκε με 24-23, έχοντας το πρώτο σετ μπολ, αλλά η ομάδα της Σαντορίνης ισοφάρισε ξανά, περνώντας μάλιστα μπροστά με 26-27 έπειτα από καρφί της Άμποτ. Εκεί, ο ΠΑΟΚ έδειξε ιδιαίτερο σθένος και με μικρό σερί 3-0 από Κόγιαρ και Κυπαρίσση έκανε το 1-0 με 29-27.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου σετ, με τον Δικέφαλο να έχει και την ψυχολογία με το μέρος του και να κάνει ένα γρήγορο 7-5 εκμεταλλευόμενος και τα λάθη του αντιπάλου του. Η Θήρα έμεινε στο κυνήγι του ΠΑΟΚ κυρίως με την Άμποτ (13-12) αλλά οι «ασπρόμαυρες» ξέφυγαν ξανά με 18-13.
Σε εκείνο το σημείο οι παίκτριες του Φλώρου χαλάρωσαν με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα σε αυτές του Κώστα Παπαδόπουλου να επιστρέψουν στο σετ και να μειώσουν στον πόντο μετά από λάθος της Κυπαρρίση (22-21). Μετά από αυτό το νεκρό διάστημα, ο Δικέφαλος απέδωσε και πάλι όπως έπρεπε και έκανε το 2-0 (25-22) με την Κόγιαρ.

Στο τρίτο σετ η Θήρα ξεκίνησε με ένα γρήγορο 0-2, αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε και πέρασε μπροστά με 6-4 με την Φιντόν. Το νέο προσπέρασμα των φιλοξενούμενων με 6-8 δεν κατέβαλλε τον Δικέφαλο, ο οποίος σε ένα κρίσιμο σημείο έφυγε με 16-13 και 19-15 με τρομερή δουλειά από Πολυνοπούλου και Καλαντάντζε. H Θήρα έριξε τα... ρέστα της στο ματς, μειώνοντας σε 21-19, αλλά ο εκπληκτικός Δικέφαλος καθάρισε το ματς με 25-20 και 3-0.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο 16 Οκτωβρίου απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...