Όλα για τον τελικό ...

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωποι στη δεύτερη αγωνιστική των ημιτελικών του πρωταθλήματος της Volley League 2019-20.
Όλα για τον τελικό ...

Με κεκτημένη ταχύτητα και ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την νίκη στο πρώτο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει το ίδιο πάθος, στη δεύτερη αναμέτρηση των ομάδων, ώστε να διπλασιάσει τις νίκες του και να βρεθεί στον τελικό.

Οι Έλληνες ασπρόμαυροι έδειξαν ότι έχουν την ικανότητα και την εμπειρία να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τελική φάση. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής.

Ο κεντρικός της ομάδας, Τάσος Γάτσης, δήλωσε:
"Ο Παναθηναϊκός μας υποτίμησε στον πρώτο αγώνα και το εκμεταλλευτήκαμε. Η ομάδα μας έδειξε τις δυνατότητες της. Έδειξε πως έχει διάρκεια και πως είναι αποφασισμένη για όλα. Κάποιοι ξεγελάστηκαν στις εκτιμήσεις τους για τον ΠΑΟΚ, επειδή δεν ήρθαν οι ξένοι αλλά όλοι εμείς οι Έλληνες θέλουμε να αποδείξουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό μέσα σε αυτή την περίεργη χρονιά με τις πολλές ιδιαιτερότητες και τις πολλές αλλαγές. Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και θα τα δώσουμε όλα όπως και στον πρώτο αγώνα".

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 στις 19:00. Η τρίτη αναμέτρηση (εφόσον χρειαστεί), θα γίνει την Κυριακή (05/07-19:00).

Διαιτητές Β' Ημιτελικού: Γεωργιάδης, Βουδούρης , Κομισάριος: Πέρρος
Επόπτες: Παπαθανασίου, Κυργιαλάνη, Αντωνόπουλος, Μαριδάκης, Γραμματεία:Παπασηφάκη

Όλοι οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη...