Στον ΠΑΟΚ η Όλγα Βεργίδου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την Όλγα Βεργίδου για την αγωνιστική χρονιά 2020-21.
Στον ΠΑΟΚ η Όλγα Βεργίδου

Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη, η Όλγα Βεργίδου είναι 29 ετών, αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στους Μακεδόνες Αξιού, παραμένοντας εκεί για 10 χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας της ήταν ο ΑΟ Θήρας, εκεί όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18, αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητες της στο εξωτερικό, αγωνιζόμενη στην φινλανδική OrPo Volley.

Η επόμενη σεζόν την βρήκε και πάλι σε νησί, αφού φόρεσε την φανέλα του Πανναξιακού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της χώρας μας.

Για την συμφωνία συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, και ιδιαίτερα τους κύριους Κατσαρή και Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέλος του ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν! Εύχομαι υγεία, μακάρι να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο κανονικότητας, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε το νέο πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει».

Καλώς ήρθες Όλγα!

Διαβάστε ακόμη...