ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην πρώτη αγωνιστική...

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για το πρωτάθλημα της Volley League 2019-20, με την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Ολυμπιακού.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην πρώτη αγωνιστική...

Μετά την πρόκριση στην ημιτελική φάση του League Cup "Νίκος Σαμαράς", οι ασπρόμαυροι καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου αναμένεται να επικρατεί μια καυτή, σε αθλητικά πλαίσια, ατμόσφαιρα στο Παλατάκι, από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός της ομάδος, κ. Κώστας Δεληκώστας, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Ο αρχηγός της ομάδας, Θάνος Τερζής, δήλωσε για την συγκεκριμένη αναμέτρηση:

"Πάντοτε το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος είναι διαφορετικό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Μελετήσαμε την ομάδα του Ολυμπιακού, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε. Καλούμε τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα μας στηρίζει, να βρεθεί και πάλι κοντά μας, ώστε μαζί να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Προσωπικά, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την πρώτη έως την τελευταία αγωνιστική".

Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Κομισάριος: Δεληκωστίδης,

Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019 στις 19:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμη...