«Χαρίζουμε τα παιχνίδια»

Για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του τμήματος βόλεϊ, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μίλησε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος στo Novasports.
«Χαρίζουμε τα παιχνίδια»

Αναλυτικά:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά τον χαμένο ημιτελικό, αλλά και που οφείλονται οι ήττες από τον Ολυμπιακό σε Σύρο και Γλυφάδα απάντησε: «Πίκρα και προβληματισμός, για το τι θα χρειαστεί η ομάδα να «ξυπνήσει» γιατί πιστεύω δεν χάνει η ομάδα. Χαρίζει τα παιχνίδια. Αυτό συνέβη και στη Σύρο το ίδιο συνέβη και στη Γλυφάδα. Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ήταν θέμα ψυχολογίας, αλλά δεν είναι μόνο η ψυχολογία. Πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο που μας λείπει. Ίσως η ηγετική μορφή μέσα στο παιχνίδι».

Για τις συνθήκες διεξαγωγής του Final4 και τη στάση του ΠΑΟΚ: «Το ότι χάσαμε είναι η μία πλευρά του θέματος. Και δεν έχει καμία σχέση με την οργάνωση και τα συμφωνηθέντα. Εμείς χάσαμε. Τελεία και παύλα. Από την άλλη πλευρά όμως σαν άνδρες με παντελόνια κάναμε μια συμφωνία και πήραμε κάποιες υποσχέσεις και δεχτήκαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι με κάποιους όρους οι οποίοι συμφωνήθηκαν. Εγώ δεν είδα παιδάκια ακαδημιών στο γήπεδο. Δεν είδα γονείς με παιδιά τους. Αντιθέτως είδα οργανωμένους οπαδούς φιλάθλους, υποστηρικτές του Ολυμπιακού, γνωστούς σε όλη την Ελλάδα με τηλεοπτικές εκπομπές. Αυτά συμφωνήσαμε; Εγώ ήρθα σε κόντρα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν θέλησα να δώσουμε εισιτήρια, δε δώσαμε εισιτήρια γιατί θέλαμε να κρατήσουμε τον λόγο μας. Προφανώς είμαστε αφελείς Εμείς, είμαστε ΠΑΟΚ, λέμε ένα πράγμα και το εννοούμε».

Όσον αφορά την κόντρα που προέκυψε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχ. Μαυρομάτη: «Εγώ μίλησα μόνο για την περίπτωση ότι ο κ. Μαυρομάτης έχει προταθεί και έχει στηριχτεί από τον ΑΣ. Θα προτείνω στον ΑΣ να μην είναι πρόταση του ΠΑΟΚ. Αν το δεχτεί ο κ. Κατσαρής, γιατί εκείνος αποφασίζει για αυτό το θέμα, αλλά εξηγώντας του τα γεγονότα πιστεύω θα συμφωνήσει μαζί μου, τότε ο κ. Μαυρομάτης δε θα είναι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ».

Σχετικά με την φράση προς του παίκτες του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό: «Όντως ειπώθηκε από την πλευρά μου. Ήταν ένα λάθος, αλλά ήταν ένας τρόπος να σπρώξω τους παίκτες νιώθοντας εκείνη τη στιγμή μια αδικία που γινόταν για την ομάδα. Να αποδείξουν εκείνη τη στιγμή έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες εμείς παλεύουμε. Ήταν λάθος μου. Το παραδέχομαι. Ήταν λάθος η έκφραση. Ίσως θα μπορούσα να πω «μπείτε μέσα και πατήστε τους»».

Διαβάστε ακόμη...