Βούλιαξε τον Παναθηναικό στο Ποσειδώνιο!

Για την 7η αγωνιστική της Β' φάσης της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ συνέτριωε με 17-8 στο Ποσειδώνιο τον Παναθηναϊκό ...
Βούλιαξε τον Παναθηναικό στο Ποσειδώνιο!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αλειφτήρα, Κεχαλάρη, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδη, Χαραλαμπόπουλο, Πόλυ Προσινικλή και Κούπμαν.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του αρχηγού της «ασπρόμαυρης» Κερκίδας, Μάκη Μαυρομιχάλη.

Ο Δικέφαλος μπήκε πολύ προσηλωμένος σε όλα τα επίπεδα και έλεγχε πλήρως την ροή της πρώτης περιόδου. Οι ασπρόμαυροι είχαν μερικές «αναγνωριστικές» επιθέσεις στα πρώτα λεπτά οι οποίες δεν μετουσιώθηκαν σε τέρμα, αυτό άλλαξε με τον Μιλάρντοβιτς να βρίσκει δίχτυα αρχικά για το 1-0. Στη συνέχεια ο Κροάτης διπλασίασε τα τέρματα του ευστοχώντας σε πέναλτι και κάνοντας το 2-0, με τις καλές άμυνες αλλά και με τις επεμβάσεις του Αλειφτήρα, αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Με τον ίδιο υψηλό ρυθμό συνέχισε ο ΠΑΟΚ και στο δεύτερο οκτάλεπτο. Μετά από ωραία πάσα του Τσολακούδη, ο Πόλυς Προσινικλής σκόραρε για το 3-0 και λίγο αργότερα ο Χαραλαμπόπουλος με γυριστό σουτ έκανε το 4-0. Μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν κλείνοντας την ψαλίδα του σκορ σε 4-2. Ωστόσο οι παίκτες του Δικεφάλου με δύο συνεχόμενα τέρματα από τους Σάλεχ και Κεχαλάρη έκαναν το 6-2, ενώ ο πρώτο μισό του αγώνα τελείωσε με 6-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ασπρόμαυροι» ανέβασαν σημαντικά την συχνότητα σκοραρίσματός, χωρίς ωστόσο να χάσουν την συγκέντρωση τους στα μετόπισθεν. Ο Πόλυς Προσινικλής με δύο σερί τέρματα έκανε το 8-4, φέρνοντας και πάλι τον ΠΑΟΚ τέσσερα γκολ μπροστά. Οι παίκτες του Δικεφάλου απάντησαν στο 8-5 του Παναθηναϊκού με πέντε σερί τέρματα, σε αυτό φυσικά συνέβαλε και ο Αλειφτήρας με τις καίριες επεμβάσεις του. Πιο συγκεκριμένα με δύο τέρματα από τους Μιλάρντοβιτς και Νίκο Προσινικλή το σκορ έφτασε στο 12-5, ενώ ο Τσολακούδης βρίσκοντας δίχτυα έκανε το 13-5 με το οποίο ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος.

Στην τέταρτη περίοδο έπεσε το τέμπο με τον ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται σωστά το υπάρχον προβάδισμα του. Ο Παπαμανωλιουδάκης έκανε το 14-6, βάζοντας το όνομα του στην λίστα των σκόρερ. Ενώ λίγο αργότερα ο Κεχαλάρης έκανε το 15-8 και αμέσως Μιλάρντοβιτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 16-8.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 20:30, εκτός έδρας, απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.

 

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...