Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Α1 Πόλο ανδρών ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, κερδίζοντας στην 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος τον ΝΟ Χανίων με 11-7.
Νέα νίκη για τον ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Ο ΠΑΟΚ Domus Ergo παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τους: Αϊβαλιώτη, Μιλάρντοβιτς, Κεχαλάρη, Τσολακούδη, Κόουπμαν, Καλαργυρό και Χαραλαμπόπουλο.

Το πρώτο οκτάλεπτο, ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την πρώτη επίθεση, η οποία δεν ανησύχησε την άμυνα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος είχε την δική του στιγμή, με τον τερματοφύλακα του ΝΟ Χανίων να αποκρούει το σουτ του Μιλάρντοβιτς. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να αμύνονται σωστά και ο Αϊβαλιώτης είπε «όχι» στο σουτ τον αντιπάλων. Στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Κεχαλάρης σκόραρε και έκανε το 1-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν γρήγορα ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Κεχαλάρης εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε το 2-1, έβαλε ξανά μπροστά τον ΠΑΟΚ και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η αναμέτρηση συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό και ο ΠΑΟΚ έκανε το 3-1 με γκολ του Χαραλαμπόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και έφεραν το σκορ στο 3-2. Ο Μιλάρντοβιτς σκόραρε και έκανε το 4-2, ωστόσο ο ΑΟ Χανίων μείωσε και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με το δεύτερο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 4-3.

Το τρίτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με τον Δικέφαλο να ανεβάζει κι άλλο στροφές. Ο Χαραλαμπόπουλος έδωσε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων, κάνοντας το 5-3. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν και πλησίασαν στο 5-4. Οι «ασπρόμαυροι» συνέχισαν να είναι πολύ προσηλωμένοι στα αμυντικά και στα επιθετικά τους καθήκοντα επέκτειναν το προβάδισμα τους. Ο Κεχαλάρη σκόραρε για το 6-4 και λίγο αργότερα να έκανε το 7-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι ασπρόμαυροι ανέβασαν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με τον Καλαργυρό να κάνει το 8-4. Ο Κόουπμαν ανέβασε την διαφορά στα 5 τέρματα σκοράροντας για το 9-4, μετέπειτα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 9-5. Ο Κεχαλάρης βρήκε ξανά δίχτυα και έκανε το 10-5, με τον Αλειφτήρα αμέσως μετά να αποκρούει σουτ των αντιπάλων. Με δύο συνεχόμενα τέρματα οι Κρητικοί έφεραν το σκορ στο 10-7. Όμως ο Κεχαλάρης που βρισκόταν σε εξαιρετική μέρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ του αγώνα κάνοντας το 11-7.

Στην 6η αγωνιστική της Α1 Πόλο ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo θα αναμετρηθεί εκτός έδρας το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, με τον ΑΟΠ Φαλήρου.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...