«Ψυχωμένος» και με ευρωπαϊκό... αέρα πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του LEN Euro Cup πήρε ο ΠΑΟΚ Domus Ergo, επικρατώντας της γερμανικής Ludwigsburg 08 με 12-6, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Προκριματικού Ομίλου.
«Ψυχωμένος» και με ευρωπαϊκό... αέρα πήρε την πρόκριση ο ΠΑΟΚ Domus Ergo!

Σ' ένα κλειστό επιθετικά πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος είχε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακα του, Αϊβαλιώτη, ο οποίος έπαιξε σε υψηλά ποσοστά. Ο ΠΑΟΚ βρήκε γκολ από τον Τσολακούδη, 1-0, ωστόσο οι Γερμανοί απάντησαν με τον Skiljic, 1-1, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, μπορεί οι Γερμανοί να πήραν το προβάδισμα με τον Prieto, 1-2, ωστόσο η συνέχεια ήταν καθαρά «ασπρόμαυρη υπόθεση». Με Milardovic ο Δικέφαλος ισοφάρισε, 2-2, ενώ ο Χαραλαμπόπουλος έβαλε μπροστά τον ΠΑΟΚ, 3-2. Με εξαιρετική αμυντική παρουσία ο ΠΑΟΚ επέβαλλε τον ρυθμό του, σκοράροντας παράλληλα ακόμα δύο τέρματα με τους Κεχαλάρη και Κουγιούνη, 5-2, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, με δύο γκολ του Τσολακούδη ο ΠΑΟΚ πήρε σαφές προβάδισμα, 7-2, μεταφέροντας πλήρως το άγχος και την πίεση στους Γερμανούς. Ο Andelic μείωσε σε 7-3, με τον Κεχαλάρη να απαντά στον παραπάνω, 8-3. Ο Prieto έκανε το 8-4, με αυτό να είναι το τελικό σκορ του τρίτου οκταλέπτου.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος έκανε διαχείριση του προβαδίσματος που είχε χτίσει από τα προηγούμενα οκτάλεπτα, με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές του. Έτσι, το τελικό 12-6 έδωσε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση στον ΠΑΟΚ Domus Ergo στην δεύτερη φάση του LEN Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-2, 4-2

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου) : Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Καρατζάς 2, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης 4, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Κόυπμαν 1, Κουγιούνης 1, Αλειφτήρας.

Διαβάστε ακόμη...