Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου 2022 τον Παναθηναϊκό, του οποίου και επικράτησε με 13-9.
Νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με αποτέλεσμα να πορευτούν ισόπαλες μέχρι το 2-2, οπότε και ο Δικέφαλος πήρε το προβάδισμα, ολοκληρώνοντας την περίοδο με 4-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι», δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο για αντίδραση και, ανεβάζοντας σταδιακά το ρυθμό, «εκτόξευσαν» τη διαφορά στα +6 γκολ, με το ημίχρονο να βρίσκει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ με 9-3 σκορ.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου, διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο, στην επίθεση δεν βρήκαν επιθετικές λύσεις, πετυχαίνοντας μόνο ένα γκολ στην περίοδο, η οποία ολοκληρώθηκε με 10-5 σκορ. Στο τρίτο και τελευταίο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να μειώσει σε 10-7, ωστόσο, πήρε και πάλι προβάδισμα 4 γκολ (11-7) μόλις λίγα λεπτά πριν τη λήξη. Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχασαν ούτε στιγμή τον έλεγχο του αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 13-9.

Στο διά ταύτα, ο ΠΑΟΚ, έχοντας εκμεταλλευτεί στο έπακρο το διάστημα της διακοπής των 20 ημερών, εμφανίστηκε εξαιρετικά ανταγωνιστικός, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και ξεκίνησε με το... "δεξί" στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Δικέφαλο το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022, όπου υποδέχεται τον ΝΟ Χανίων στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στις 12:15.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-2, 5-1, 1-2, 3-4

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...