Προσθέτει ποιότητα στην περιφέρεια του με Nikola Milardovic

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον αθλητή, Nikola Milardovic, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.
Προσθέτει ποιότητα στην περιφέρεια του με Nikola Milardovic

Γεννημένος στο Σπλιτ της Κροατίας στις 11/08/1994, ο Nikola Milardovic αγωνίζεται στην περιφέρεια, είναι δεξιόχειρας και έχει ύψος 193cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2012 από την VK Jadran Split, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2019. Στην VK Jardan Split ανδρώθηκε ως πολίστας, παίζοντας τόσο στις κροατικές διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Euro Cup και LEN Champions League. Μάλιστα την αγωνιστική σεζόν 2017-2018 τελείωσε την χρονιά ως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Η σεζόν 2019-2020 τον βρήκε στο Μαυροβούνιο, για λογαριασμό της Vk Budva. Φτάνοντας μέχρι τον τελικό του κυπέλλου συλλογικά, η χρονιά θεωρήθηκε επιτυχημένη και για τον ίδιο ατομικά, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και τρίτος στο πρωτάθλημα με 30 γκολ σε 14 αγώνες.

Την περασμένη αγωνιστική σεζόν επέστρεψε και πάλι στην Κροατία, για λογαριασμό και πάλι της VK Jadran Split.

Ο Nikola Milardovic διακρίνεται για τις επιθετικές του αρετές όσον αφορά το κομμάτι του σκοραρίσματος, καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ. Επίσης είναι γρήγορος και πολύ καλός κολυμβητής, όπως είναι και εξαιρετικός αμυντικός.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, o Nikola Milardovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Ελλάδα είναι μία καλή προοπτική για εμένα ως μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος, ο οποίος στον χώρο της υδατοσφαίρισης αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο. Θεωρώ πως θα προσαρμόσω εύκολα το στυλ παιχνιδιού μου στις ανάγκες της ομάδας, λόγω του μεσογειακού μου χαρακτήρα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά στην Ελλάδα, διότι λατρεύω το κλίμα και την κουλτούρα της χώρας».

Welcome Nikola!

Διαβάστε ακόμη...