Στα Play-Off του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

 Είμαστε στα πλέι-οφ! Μεγάλο διπλό για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays στην Αθήνα, ο οποίος επικράτησε με 8-10 του Υδραϊκού, στο πλαίσιο της 13ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας.
Στα Play-Off του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό δίλεπτο. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που με δικό τους 2-0 σερί έκαναν το 1-1 σε 3-1, με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays να απαντάει στο δικό του καλό διάστημα με 0-2 σερί, ισοφαρίζοντας σε 3-3. Στο τελευταίο λεπτό, οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα, με το τελικό σκορ του πρώτου οκταλέπτου να είναι 4-4.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που μπήκαν καλύτερα, δημιουργώντας και πάλι διαφορά δύο τερμάτων, 6-4. Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντέδρασε και απάντησε με 0-3 σερί, το οποίο τον έβαλε μπροστά στο σκορ, 6-7. Ο Δικέφαλος προσπάθησε να κλείσει την άμυνα του, ωστόσο ο Υδραϊκός βρήκε τέρμα, ισοφαρίζοντας σε 7-7, σκορ το οποίο ήταν και τελικό στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Σε ένα άκρως νευρικό τρίτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες πήραν άριστα μόνο στις αμυντικές τους συμπεριφορές. Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays βρήκε την ευκαιρία από το σημείο του πέναλτι να περάσει μπροστά, 7-8, στο πρώτο και μοναδικό γκολ του τρίτου οκταλέπτου, με το 7-8 να είναι και τελικό σκορ του οκταλέπτου.

Στο τέταρτο και δραματικό οκτάλεπτο, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays μπήκε με στόχο να φύγει με το διπλό από την Αθήνα. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 8-8, ωστόσο βγάζοντας ψυχή και κάνοντας τρομερή διαχείριση των επιθέσεων, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με 0-2 σερί έκαναν το 8-10. Στα τελευταία λεπτά το σκορ δεν άλλαξε, με τον Δικέφαλο να ανταπεξέρχεται υποδειγματικά αμυντικά, με το 8-10 να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο διά ταύτα, σε ένα παιχνίδι το οποίο ήταν «ντέρμπι» σε όλη την διάρκεια του, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays έδειξε ψυχραιμία και ψυχή στα κρίσιμα σημεία και έφυγε με το διπλό από την Αθήνα. Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ δείχνει ότι βήμα-βήμα παρουσιάζεται αγωνιστικά δυνατότερο, κρατώντας την σημαία ψηλά ως ο μοναδικός εκπρόσωπος της Βόρειας Ελλάδας στην Α1.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ρίχνεται στις «μάχες» των πλέι-οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης με μειονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 3-3, 0-1, 1-2

Διαβάστε ακόμη...