Ισοπαλία στα Χανιά για τον ΠΑΟΚ

Για την 11η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξίδεψε στην Κρήτη προκειμένου να αντιμετωπίσει την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρα 18:30, τον ΝΟ Χανίων, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 14-14.
Ισοπαλία στα Χανιά για τον ΠΑΟΚ

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα στην πισίνα, με τους παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου να παίρνουν νωρίς το προβάδισμα, 5-7. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 6-7, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» επανέφεραν γρήγορα την διαφορά στα δύο τέρματα, 6-8, με το δεύτερο οκτάλεπτο να «κλείνει» με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ, 7-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες απέδωσαν ένα πραγματικό επιθετικό ρεσιτάλ, με τη μία να διαδέχεται την άλλη στο σκορ. Οι γηπεδούχοι πέρασαν μπροστά, 11-10, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια ένα λεπτό πριν το τέλος, 12-12. Στο τελευταίο δραματικό λεπτό, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις, με τον Δικέφαλο να απαντά, 14-14, σκορ το οποίο ήταν και τελικό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays την Τετάρτη 14 Απριλίου και ώρα 14:30, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, απέναντι στον Πανιώνιο.

Διαβάστε ακόμη...