Σεφτέ με διπλό στη Γλυφάδα!

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays ταξίδεψε στην Αθήνα, όπου αντιμετώπισε τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, για την 3η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης και πήρε τη νίκη με συνολικό σκορ 7-12.
Σεφτέ με διπλό στη Γλυφάδα!

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση με αρκετά λάθη, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να «χτίσουν» διαφορά, την οποία όμως κατάφερε να μαζέψει με δύο συνεχόμενα γκολ του Γιαννόπουλου και το σκορ της πρώτης περιόδου διαμορφώθηκε σε 4-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε πολύ δυναμικά, κατάφερε να ισοφαρίσει και με ένα εκπληκτικό σερί να περάσει μπροστά, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 5-7 και το επιμέρους σκορ δεύτερου οκταλέπτου 1-4.

Στην επανάληψη οι παίκτες του ΠΑΟΚ Prima Holidays συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό, μεγαλώνοντας την διαφορά και παρά τις προσπάθειες των αντιπάλων, πήγαν στην τελευταία περίοδο προηγούμενοι 7-10 (σκορ τρίτου οκταλέπτου 2-3). Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος «άνοιξε» κι άλλο την διαφορά και έφτασε στη νίκη με 7-12.

Στο δια ταύτα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να συνδυάσει μία πολύ καλή εμφάνιση με τους βαθμούς της νίκης, που τόσο είχε ανάγκη και έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Ιδανικό για τον ΠΑΟΚ το δεύτερο οκτάλεπτο, όπου η ομάδα ήταν χάρμα ιδέσθαι.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το τμήμα Υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, με αντίπαλο τον ΓΣ Περιστερίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Α.Ν.Ο. Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Prima Holidays: 7-12

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-3, 1-4, 2-3, 0-2

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Radojevic 3, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης 1, Κεχαλάρης 1, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π., Radonjic 4, Κουτσαντάς, Μανθογιάννης, Νάνος, Νικολαΐδης

Διαβάστε ακόμη...