Πήρε Ζουκουλίνι η ΑΕΚ

Από sdna.gr: Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ για έξι μήνες, με... πιθανότητα παραμονής, είναι και επίσημα πλέον ο Μπρούνο Ζουκουλίνι.
Πηγή: sdna.gr
Πήρε Ζουκουλίνι η ΑΕΚ

Την απόκτηση του Μπρούνο Ζουκουλίνι ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο δανεισμού με την Ένωση μέχρι το τέλος της σεζόν. Στην συμφωνία της ομάδας με την Μάντσεστερ Σίτι δεν προβλέπεται κάποια οψιόν, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις επαφές που είχαν Πογιέτ – Πελεγκρίνι και Μιλοβάνοβιτς – Μπεγιριστάιν, συμφωνήθηκε προφορικά ότι αν ο ποδοσφαιριστής είναι ικανοποιημένος το καλοκαίρι, ο αγγλικός σύλλογος θα είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι γεννήθηκε στις 2 Απριλίου του 1993 στο Μπελέν ντε Εσκομπάρ της Αργεντινής και αποτελεί προϊόν των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Ρασίνγκ Κλουμπ με την οποία αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος σε ηλικία 16 ετών κόντρα στη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στις δύο πρώτες του σεζόν, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να αγωνιστεί σε 19 ματς.

Το καλοκαίρι του 2014, μετά από πέντε σεζόν στη Ρασίνγκ στην οποία είχε ήδη γίνει βασικός, όπως και στην Ελπίδων της Αργεντινής, ήταν στους υποψήφιους για την 23άδα της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και προσέλκυσε το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ.

Διαβάστε ακόμη...