Η ΑΕΚ παίρνει Κούπερ!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντι Τζέι Κούπερ βρίσκεται η ΑΕΚ, θέλοντας έτσι να ολοκληρώσει άλλη μία σπουδαία μεταγραφή.
Πηγή: inpaok.com
Η ΑΕΚ παίρνει Κούπερ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος συνεχίζει να επενδύει με στόχο τη διαρκή βελτίωση της ΑΕΚ και, έτσι, μετά τους Μαυροειδή και Άρμστεντ που αποκτήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, είναι έτοιμη να κάνει δικό της και τον Ντι Τζέι Κούπερ, που είχε αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Αμερικανός με το βοσνιακό διαβατήριο λίγο έλειψε να... σκοτώσει την ΑΕΚ στην 6η αγωνιστική του Eurocup, αφού είχε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ (αλλά και του Παναθηναϊκού τον οποίο ενίσχυσε πέρυσι μέσα στη σεζόν) βρισκόταν εδώ και καιρό στην πρώτη θέση τον στόχων του Ντράγκαν Σάκοτα για τις θέσεις της περιφέρειας και, παρά την απόκτηση του Μάλκολμ Αρμστεντ, η ΑΕΚ συνέχισε να... κυνηγά τη «βόμβα» και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πυροδότησή της.

Αφού έφυγε μετά τα play off από τον Παναθηναϊκό, ο Κούπερ αγωνίστηκε στη ρωσική Κράσνι και μέχρι σήμερα είχε 17.2 πόντους, 10.2 ασίστ και 6.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο Eurocup!

Αναμφίβολα, αν αποκτηθεί, ο 25χρονος θα αποτελέσει μία σπουδαία προσθήκη για την ΑΕΚ, ενώ εξαιρετικά αβέβαιο θα παραμείνει το μέλλον του Κρις Ουόρεν στην ομάδα, αφού η περιφέρεια θα γεμίσει ασφυκτικά (Αρμστεντ, Κούπερ, Καλαμπόκης, Κατσίβελης, Κάρτερ).

Διαβάστε ακόμη...