Οριακά για ΠΑΟΚ ο Μπεργκ

Η μαγνητική επιβεβαίωσε το τράβηγμα του Σουηδού άσου που ξεκίνησε θεραπείες και τη μάχη με το χρόνο για το ντέρμπι της Τούμπας.
Πηγή: sdna.gr
Οριακά για ΠΑΟΚ ο Μπεργκ

Σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μάρκους Μπεργκ αλλά και το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής Σουηδίας βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Στο Τριφύλλι ενημερώθηκαν για το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας που έβγαλε ο Σουηδός άσος, το οποίο επιβεβαίωσε ότι έχει υποστεί τράβηγμα (θλάση ελαφριάς μορφής) στο μηρό με συνέπεια να χρειάζεται μίνιμουμ μία εβδομάδα ειδικής θεραπείας για να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο Μπεργκ έπραξε άριστα που μόλις αισθάνθηκε ενοχλήσεις αποχώρησε από το ματς με το Λιχνεστάιν καθώς σε αντίθετη περίπτωση η ρήξη του μυός θα ήταν προφανώς μεγαλύτερη, άρα και το χρονικό διάστημα της αποχής του.

Ως εκ τούτου ο Μπεργκ αναμένεται να είναι οριακά ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά θεωρείται δύσκολο να καταφέρει να προπονηθεί επαρκώς μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις αρχικές τουλάχιστον επιλογές του Γιάννη Αναστασίου.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, άπαντες στο Τριφύλλι έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα την επόμενη Δευτέρα στη Λεωφόρο όπου δεδομένα δεν θα βρίσκεται στη διάθεση των "πράσινων" ο Σουηδός στράικερ, με τον Καρέλη να προβάλει ως το φαβορί για την αντικατάστασή του στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε ακόμη...