Νέο πρόβλημα ο Εσιέν!

Πάνω που ο Μάικλ Εσιέν ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό -στο προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό στην Λεωφόρο την Τετάρτη 23/9, 16:00- κάτι τέτοιο ίσως δεν συμβεί.
Πηγή: sentragoal.gr
Νέο πρόβλημα ο Εσιέν!

Στην προπόνηση της Κυριακής (20/5), ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο κοιλιακό τοίχωμα, λόγω υπερφόρτωσης, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους.

Πλέον η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (21/9) και τότε το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού θα μπορέσει να αποφανθεί για το αν ο Γιάννης Αναστασίου θα μπορέσει να τον υπολογίζει για το ματς με τους Βοιωτούς.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες (στις 16 του μηνός), ο Εσιέν είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο του φιλικού αγώνα με τον Πανελευσινιακό, κάτι που γινόταν για πρώτη φορά.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι πράσινοι, περιελάμβανε ζέσταμα, πάσες, παιχνίδια τακτικής και ατομική προπόνηση.

Κότσαρης και Βέμερ έκαναν θεραπεία και γυμναστήριο, Λαγός, Κλωναρίδης και Πέτριτς ακολούθησαν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και οι Σάντσεθ-Λουντ προπονήθηκαν μόνοι τους.

Τέλος να σημειώσουμε ότι και τη Δευτέρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 11 το πρωί.

Διαβάστε ακόμη...