Κέρδισε ως συνήθως

Όλα ήταν κανονικά στο Καραϊσκάκη στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο νέο πρωτάθλημα.
Πηγή: thessports.gr
Κέρδισε ως συνήθως

Ο Ολυμπιακός (που είχε μόλις 3 Έλληνες στους 14 που έπαιξαν) κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Πανιώνιο, ο οποίος εμφανίστηκε πολύ αγχωμένος στο Καραϊσκάκη, μέχρι να γίνει το 2-0, όταν και τελείωσε οριστικά το παιχνίδι.

Στο 25′ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον τρόπο που συνηθίζει. Ο Ντουρμάζ στόπαρε τη μπάλα στα αριστερά (με το χέρι), σέντραρε, ο Φορτούνης κατέβασε τη μπάλα στην περιοχή (με το χέρι) και σκόραρε με το... πόδι. Γι΄ αυτό κι ο διαιτητής Δελφάκης, αλλα και ο β' βοηθός Καραγκιοζίδης, δεν έδωσαν φάουλ, αλλά γκολ. Επειδή σκόραρε με το πόδι.

Γι΄ αυτό προφανώς και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς από τον Πανιώνιο!

Στο 72′ ο Μπουχαλάκης.... ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με αριστερό σουτ έκανε το 2-0, ενώ ο Ντοσεβί έκανε το 3-0 στο 90′.

Για τον Πανιώνιο δεν έπαιξαν ο Χαλκιαδάκης κι ο Καραμάνος, που ως γνωστόν, αποκτήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή από τον Ολυμπιακό. Μάλλον δεν είναι ακόμη έτοιμοι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (76′ Σεμπά), Ντουρμάζ, Φορτούνης (87′ Ντοσεβί), Φινμπόγκασον (69′ Χάρα)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης (65′ Μητρόπουλος), Μασούρας, Μπουμάλ, Μπακασέτας (78′ Ποζατζίδης), Ντουρμισάι (65" Ανφαρισάντ).

Διαβάστε ακόμη...