Πυροβόλησαν τον Σαντάνα!

Ο Φελίπε Σαντάνα έφτασε μία ανάσα από την Κολωνία, αλλά «κόπηκε» στα ιατρικά.
Πηγή: sdna.gr
Πυροβόλησαν τον Σαντάνα!

Οι «τράγοι» ανέφεραν ότι ένας τραυματισμός στην γάμπα του 29χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού «χάλασε» το deal, εντούτοις η Bild αναφέρει ότι άλλος ήταν ο λόγος που δεν προχώρησε η μεταγραφή του πρώην στόπερ του Ολυμπιακού: τον πυροβόλησαν στο χέρι!
Δεν έχει επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, αλλά δεν έχει διαψευστεί κιόλας! Και, μάλιστα, η Bild αποκάλυψε μία φωτογραφία του Φελίπε Σαντάνα, στην οποία φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί στο χέρι! Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού δέχθηκε τον πυροβολισμό στη διάρκεια των διακοπών και ενώ ήταν στο σπίτι του!

Ήταν διαρρήκτες αυτοί που τον πυροβόλησαν; Ήταν κάτι άλλο; Κανείς δεν γνωρίζει. Το σημαντικό είναι, βέβαια, ότι ο 29χρονος αμυντικός γλίτωσε τα χειρότερα! «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το δάχτυλό του έχει χτυπηθεί άσχημα. Μάλλον το τραυμάτισε στη διάρκεια των διακοπών του όταν έκανε βάρη», δήλωσε στο Kicker ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε Χαρστ Χελντ, αλλά όπως αποδεικνύεται δεν ήταν αυτή η αλήθεια.

Η Σάλκε ήθελε πάση θυσία να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή και η Κολωνία έμοιαζε ιδανική λύση τόσο για τους «μπλε», όσο και για τον Σαντάνα. Πλέον, η Σάλκε αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να τον χάσει το επόμενο καλοκαίρι δίχως να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Διαβάστε ακόμη...