Παλάσκας: Η φωτογραφία από τα επινίκια του ΟΣΦΠ είναι μοντάζ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μ. Παλάσκας, τοποθετήθηκε σχετικά με τη φωτογραφία που παρουσιάστηκε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» καθώς και στον έντυπο (Ωρα των Σπορ) και ηλεκτρονικό Τύπο (sdna.gr, sport-fm.gr, iapopsi.gr) και τον δείχνει στο κέντρο διασκέδασης όπου έγιναν τα επινίκια του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό με την Ξάνθη στον οποίο άσκησε χρέη παρατηρητή αγώνα, διορισμένος από την ΕΠΟ.
Πηγή: soccerplus.gr
Παλάσκας: Η φωτογραφία από τα επινίκια του ΟΣΦΠ είναι μοντάζ!

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας karditsasky.gr, ο υπογράφων Δ. Στάθης, αναφέρει τα εξής: «Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ υποστηρίζει ότι η φωτό σε Αθλητική εκπομπή, που τον παρουσιάζει σε μπουζούκια για τα επινίκια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι ΜΟΝΤΑΖ.

«Δεν είναι τυχαίο ότι στην φωτό είμαι εντελώς μόνος μου και δεν υπάρχει κανένας άλλος. Μπορεί να πήγα στα μπουζούκια αλλά όχι εκεί που ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Όποιος μάλιστα διαβάσει την έκθεση που έχω συντάξει θα καταλάβει αν υπάρχει συμπάθεια στην ομάδα των Ερυθρολεύκων».. Είμαι υποχρεωμένος να παρουσιάσω και την άλλη άποψη».

Πιθανόν πρέπει να αναμένουμε πλέον την προσφυγή του κ. Παλάσκα στη Δικαιοσύνη, αφού δεν φανταζόμαστε ότι μπορεί, ένας τόσο δυναμικός χαρακτήρας, να περιοριστεί σε μια χλιαρή και αμφίσημη δήλωση, που δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα από τις "απαντήσεις" που επιχειρεί να δώσει.

Οφείλει, αφού όπως υποστηρίζει πρόκειται για "μοντάζ" να προστατέψει την παραγοντική του εικόνα που έχει τρωθεί και να συμβάλλει ώστε να αποδειχθεί περίτρανα ποιοι έκαναν το «μοντάζ» που επικαλείται προφανώς προκειμένου να τον πλήξουν και να τον συκοφαντήσουν παρουσιάζοντας τον ως ένα πρόσωπο που δεν κρατά τους τύπους και τον «κώδικα δεοντολογίας» που υπαγορεύει τη συμπεριφορά ενός εκάστου αξιωματούχου και γίνεται αφορμή με τη συμπεριφορά του για αρνητικά σχόλια με τα οποία εμπεδώνεται στη φίλαθλη κοινή γνώμη η κατάπτωση και ο ηθικός ξεπεσμός του ποδοσφαίρου και ειδικότερα των αξιωματούχων της ΕΠΟ.

Βέβαια από τη διάψευση του κ. Παλάσκα δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα αφού όπως προκύπτει από το φωτορεπορτάζ του sport-fm που συνεργάζεται με το πρακτορείο action images, o παρατηρητής αγώνα του τελικού κυπέλλου βρίσκεται στο πρώτο τραπέζι πίστα, δίπλα σε αυτό που είναι το τρόπαιο του κυπελλούχου, ενώ παρότι υποστηρίζει ότι «είναι εντελώς μόνος του» στη φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται στην παρέα του, δύο θέσεις αριστερά, να είναι πρόσωπο που ομοιάζει με τον «μέντορά» του, πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων, Αθ. Μπουτζιώλη, o οποίος είναι μέλος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ που ορίζει τους παρατηρητές αγώνων.

Ερωτήματα προκύπτουν και για το νόημα τη φράσης «πήγα στα μπουζούκια αλλά όχι εκεί που ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» αφού από το πλήθος των φωτογραφιών που δημοσιεύονται και αξίζουν χίλιες λέξεις, προκύπτει ότι πήγε στα μπουζούκια που ήταν ο Ολυμπιακός.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή δεν μας περνά από το μυαλό ότι επιχειρεί μέσω του συγκεκριμένου δημοσιεύματος να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη και να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, υπάρχει ανοιχτό πεδίο για τον κ. Παλάσκα προκειμένου να στραφεί εναντίον της οιονεί «συμπαιγνίας» πρακτορείων φωτογραφιών, ΜΜΕ και λοιπόν «γνωστών - αγνώστων» που θέλησαν προφανώς με δόλο να παρουσιάσουν ότι έκανε κάτι το οποίο το παραγοντικό του έρμα και η αίσθηση του μέτρου που τον διακρίνει, δεν θα του επέτρεπαν να κάνει ποτέ...

Διαβάστε ακόμη...