Ντου με ύβρεις και ρίψη ...κεριού από Δ.Γιαννακόπουλο στους διαιτητές!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA, οι διαιτητές του αγώνα Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ κατέγραψαν επίθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με ακατονόμαστες ύβρεις και ρίψεις αντικειμένων μέσα στα αποδυτήρια! Διαβάστε τι... είπε και τι... πέταξε!
Πηγή: sdna.gr
Ντου με ύβρεις και ρίψη ...κεριού από Δ.Γιαννακόπουλο στους διαιτητές!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της Ευρωλίγκα καταγράφηκε από τους διαιτητές που διηύθυναν την χθεσινή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στην έκθεσή τους οι τρεις διαιτητές, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ το κλίμα ήταν πανηγυρικό για τον θρίαμβο του τριφυλλιού, «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με συνοδεία δύο ανδρών ασφαλείας εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών, πέταξε ένα κερί (!!!) του Παναθηναϊκού στον Τούρκο διαιτητή Ανκαραλί και στη συνέχεια απευθυνόμενος προς εκείνους τους έβρισε με χυδαίο τρόπο και τους απείλησε».

Οι ύβρεις ήταν τόσο ακραίες καθώς αφορούσαν τις γυναίκες και τα παιδιά των διαιτητών, που είναι πραγματικά αδύνατον να αναπαραχθούν...

Ακολούθησαν κι άλλες ύβρεις οι οποίες είναι καταγεγγραμμένες στην έκθεση των διαιτητών. Παράλληλα, στην έκθεση των διαιτητών έχει αποσταλεί και η φωτογραφία με το κερί που πέταξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Και το οποίο ευτυχώς δεν βρήκε στόχο...

Στην Ευρωλίγκα έλαβαν άμεσα την έκθεση και είναι ενήμεροι για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα και προτίθενται να πάρουν μέτρα, ωστόσο είναι άγνωστο ακόμα αν αυτό θα συμβεί πριν ή μετά τον τέταρτο προημιτελικό της σειράς.

Αναμένεται πάντως άμεσα να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος η διοργανώτρια αρχή για ένα περιστατικό που αμαυρώνει αν μη τι άλλο τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί ενός σπουδαίου αντιπάλου.

Διαβάστε ακόμη...