Ζητά με ανακοίνωση την παραίτηση Δερμιτζάκη!

Aπό thessports.gr: Ούτε ο Χρήστος Πανόπουλος στις εποχές της... απειρίας του, δεν έκανε αυτά που κάνει ο πρόεδρος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου!
Πηγή: thessports.gr
Ζητά με ανακοίνωση την παραίτηση Δερμιτζάκη!

Χθες, μετά την ήττα από τον Τύρναβο ο Παπαϊωάννου ζήτησε με ανακοίνωση τις παραιτήσεις όλων, όσοι εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σήμερα πήρε τρεις παραιτήσεις και τις έκανε αποδεκτές.
Την παραίτηση, που περίμενε, όμως, αυτή του Παύλου Δερμιτζάκη, δεν την πήρε και σήμερα με νέα ανακοίνωση – γραπτή δήλωση, στέλνει το μήνυμα στον προπονητή της Λαμίας ότι περιμένει ακόμη την παραίτησή του...
Που να φανταζόταν ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που θα έμπλεκε...

Η γραπτή δήλωση του προέδρου της Λαμίας αναφέρει τα εξής :
"Ο Πρόεδρος του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Πανουργιάς Παπαϊωάννου κάνει δεκτές τις παραιτήσεις που έλαβε χτες το βράδυ των κυρίων Θεοδόση Τσικνή, Βαλάντη Μπλέτσα και Γιάννη Συρογιάννη και τους ευχαριστεί για την βοήθειά τους και για όσα έχουν προσφέρει ως τώρα στην ομάδα.

Επίσης περιμένει και τις παραιτήσεις από το αγωνιστικό τμήμα, γιατί οι ευθύνες των τελευταίων κακών αποτελεσμάτων που έχουν βάλει την ομάδα της Λαμίας σε περιπέτειες, δεν βαραίνουν μόνο το διοικητικό αλλά και το αγωνιστικό τμήμα.

Δυστυχώς η Λαμία έχει έρθει στην δεινή θέση μετά από αποφάσεις κάποιων διαιτητών αλλά και σε συνδυασμό με την αδράνεια των δικών της υπευθύνων να κινδυνεύει να βρεθεί εκτός play off. Ωστόσο στις αγωνιστικές που απομένουν από δω και πέρα θα διεκδικήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί ελπίζοντας ότι θα τα καταφέρει να πετύχει την έξοδό της στα play off.


Την επόμενη εβδομάδα περιμένει την απόφαση του αθλητικού δικαστή για την αφαίρεση των 3 βαθμών στον αγώνα με την Καρδίτσα, είναι μια τιμωρία άδικη αν τελικά εφαρμοστεί. Η Λαμία από την αρχή του πρωταθλήματος ήταν αυτή που αδικούνταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά δεν επιτρέπεται να αδικούμε και εμείς οι ίδιοι την ομάδα μας".

Διαβάστε ακόμη...