Ζήτησαν την ενεργοποίηση ποινών σε βάρος του ΟΦΗ!

Οι ανοιχτές πληγές του ΟΦΗ δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό. Την Τρίτη 4 ακόμη υποθέσεις «στέλνουν» τον ΟΦΗ ξανά κοντά στον γκρεμό και τον βάζουν μπροστά στον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, καθώς ποδοσφαιριστές στους οποίους οφείλει χρήματα, κίνησαν την διαδικασία ενεργοποίησης ποινών.
Πηγή: prismasport.gr
Ζήτησαν την ενεργοποίηση ποινών σε βάρος του ΟΦΗ!

Πρόκειται για τους Δασκαλάκη, Φραγκουλάκη, Βερόν και Μπούρμπο. Οι δυο τελευταίες είναι υποθέσεις που γνώριζαν στο ΟΦΗ και η εμφάνιση τους δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Οχι όμως και εκείνες των Δασκαλάκη-Φραγκουλάκη. Οι οικονομικές εκκρεμότητες στους 4 αυτούς παίκτες θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα για να αποφύγει ο ΟΦΗ την επιβολή νέας ποινής αφαίρεσης βαθμών. Στην διοίκηση της Κρητικής ομάδας σήμανε αμέσως συναγερμός και αναζητούντα τα χρήματα για να καλυφθούν οι παίκτες αυτοί μέχρι τις 17 Μαρτίου, που εκπνέει η προθεσμία κάλυψης τους.

Πάντως για την υπόθεση των Δασκαλάκη και Φραγκουλάκη, εκείνο που γίνεται γνωστό απο την πλευρά τους είναι ότι η υπόθεση έφτασε στο σημείο της ενεργοποίησης αυτόματα, επειδή κανείς απο τον ΟΦΗ δεν ενδιαφέρθηκε να την φρενάρει. Ενώ οι παίκτες τονίζουν ότι κανείς απο τον ΟΦΗ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους μέχρι σήμερα για κάποιο συμβιβασμό, που είναι διατεθειμένοι να κάνουν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...