Από τον Πειραιά στην… περιπέτεια

Πριν από ενάμιση χρόνο αποκτήθηκε με τυμπανοκρουσίες από την Παρτιζάν, τότε ειπώθηκε ότι στοίχισε πάνω από 3.000.000 ευρώ στο Ολυμπιακό, στον Πειραιά δεν κατάφερε να παίξει και άρχισαν οι... δανεισμοί.
Πηγή: thessports.gr
Από τον Πειραιά στην… περιπέτεια

Ο λόγος για τον Σέρβο φορ, Μάρκο Στσέποβιτς που το καλοκαίρι πήγε δανεικός στην Μαγιόρκα για να παίξει στην Β΄Ισπανίας (15 συμ, 6 γκολ), αλλά οι ερυθρολευκοι το πήραν πίσω και τον έστειλαν δανεικό στην Τσετσενία!

Σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο 24χρονος φορ πηγαινει δανεικός στην Τέρεκ Γκρόζνι, την ομάδα της πρωτεύουσας της Τσετσενίας, που παίζει βέβαια στην Α' Ρωσίας.

Πρόκειται για μία ταλαιπωρημένη ομάδα, καθώς λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην Τσετσενία, στη δεκαετία του '90 είχε αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία της για κάποιο διάστημα, ενώ μέχρι το 2007 ήταν αναγκασμένη να παίζει εκτός Τσετσενίας, περίπου 250 χιλιόμετρα από το Γκρόζνι.

Στο μεσοδιάστημα η Τέρεκ Γκρόζνι επέστρεψε στη βάση της και μάλιστα έχτισε και καινούριο γήπεδο (φωτο από τα εγκαίνια το 2012), αλλά μόνο για τους αγώνες της.

Επειδή υπήρχε πρόβλημα ασφάλειας, αποφασίστηκε να εγκατασταθεί η ομάδα σε μία πόλη περίπου 300 χιλιόμετρα από το Γκρόζνι, να κάνει εκεί τις προπονήσεις της και να πηγαίνει στο Γκρόζνι αυθημερόν μόνο για τους αγώνες της, κάτι που συμβαίνει μέχρι και τώρα.

Αυτή η κατάσταση, δυσκόλευε πολύ το έργο της απόκτησης καλών ξένων παικτών γι΄ αυτό και η Τέρεκ αναγκάζονταν πολλές φορές να πληρώνει παραπάνω χρήματα για να πείθει τους παίκτες να μπαίνουν σ΄ αυτή τη διαδικασία...

Κάτι ανάλογο, έκανε και η Ανζί Μαχάτσκαλα, η ομάδα από το Νταγκεστάν, η οποία ήταν εγκατεστημένη στη Μόσχα και πήγαινε επίσης αυθημερόν στην Μαχάτσκαλα, μόνο για τους αγώνες της.

Διαβάστε ακόμη...