Πληρώνει Λόπεθ, παίζει με ΠΑΟΚ

Δεν καταθέτουν τα όπλα στον ΟΦΗ, καθώς είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να παλεύουν για τη βιωσιμότητα του συλλόγου μέχρι τέλους.
Πηγή: sdna.gr
Πληρώνει Λόπεθ, παίζει με ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο αυτό οι διοικούντες του συλλόγου θα καταβάλλουν το ποσό της δόσης που οφείλεται στους Χόρχε και Ζόρντι Λόπεθ σήμερα που αγγίζει τις 54.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να οριστεί κανονικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (4/2).

Πέρα όμως από τους Λόπεθ, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι ενήμεροι και για τις νέες υποθέσεις που επίκειται να βλάψουν το σύλλογο, όπως αυτή του Μπόντορ και είναι διατεθειμένοι να τις διευθετήσουν άμεσα, προκειμένου η ομάδα να παλέψει για τη σωτηρία της εντός αγωνιστικού χώρου.

Παράλληλα την προσφυγή του απέσυρε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, με τον ίδιο να παραμένει στο ελλιπέστατο ρόστερ του Ομίλου, καθώς πήρε τις απαιτούμενες διαβεβαιώσεις από τον Νίκο Μαχλά και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κρητικούς. - See more at: http://www.sdna.gr/gr/podosfairo/superleague/ofi/arthro/11649/plironei-lopeth-paizei-me-paok/#sthash.guUQkfAt.dpuf

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...