Βόμβα στο σπίτι μητέρας διαιτητή στην Κύπρο

Τις πρώτες πρωινές ώρες τοποθετήθηκε βόμβα που εξεράγη στην οικία της μητέρας του διαιτητή Θωμά Μούσκου στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στην περιοχή Καψάλου.
Πηγή: soccerplus.gr
Βόμβα στο σπίτι μητέρας διαιτητή στην Κύπρο

Η βόμβα τοποθετήθηκε στην είσοδο της οικίας λίγο μετά τα μεσάνυχτα και έχουν προκύψει εκτεταμένες ζημιές ενώ η 60χρονή γυναίκα πανικοβλήθηκε.

Για το περιστατικό το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σημειώνει τα πιο κάτω:

«Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού υψηλής ισχύος σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ έξω από την οικία 60χρονης στη Λεμεσό. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας, ο μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από την οικία της 60χρονυς και από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της οικίας. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση».

ΚΟΠ: Καταδικάζει την βομβιστική επίθεση

"Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την εξαιρετικά άνανδρη ενέργεια της ρίψης εκρηκτικού μηχανισμού μεγάλης ισχύος έξω από την οικία της μητέρας του διαιτητή μας Θωμά Μούσκου.

Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες βάζουν σε άμεσο κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και πλήττουν το σύνολο της οικογένειας του ποδοσφαίρου μας αλλά και της ίδιας της κοινωνία μας.

Η ΚΟΠ εκφράζει τη συμπάθεια και τη συμπαράσταση της προς την οικογένεια του Μούσκου και καλεί την αστυνομία να προχωρήσει το συντομότερο δυνατό στην εξιχνίαση της υπόθεσης οδηγώντας τους ενόχους ενώπιον της δικαιοσύνης".

Διαβάστε ακόμη...