«Μας αδικεί το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Βενέτης μίλησε στο gazzetta.gr για την ήττα στην Τούμπα, τους στόχους της Κέρκυρας, τον... «τελικό» με τον Εργοτέλη, αλλά και για την απόδοση που είχαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό σε σύγκριση μ' αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
«Μας αδικεί το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός της Κέρκυρας αρχικά ερωτηθείς για το αν αδικεί το τελικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ με βάσει την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στα δύο ημίχρονα είπε τα εξής: «Θα μπορούσαμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η ομάδα ήταν πολύ καλή και στα δύο ημίχρονα.

Στο πρώτος μέρος δεν απειληθήκαμε από τον ΠΑΟΚ, ενώ εμείς είχαμε προσπάθειες προς την εστία, αλλά υστερήσαμε στην τελική προσπάθεια. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ακόμα και την νίκη. Δεν ξέρω αν υπάρχει ή θα υπάρξει κάποια ομάδα που να έχει 14 τελικές προσπάθειες μέσα στην Τούμπα».

-Πολλοί λένε πως η Κέρκυρα δεν είχε την ίδια απόδοση όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τι έχεις ν' απαντήσεις;

«Όπως στον ΠΑΟΚ έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό είχαμε την ίδια τακτική. Κλείσαμε τους χώρους και περιμέναμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ στο 30ο λεπτό, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε ένα δεύτερο γκολ από το σημείο του πέναλτι και κάπου εκεί το αφήσαμε λόγω του αγώνα που ακολουθούσε με τον Πανιώνιο. Αν και στην Τούμπα, το σκορ ήταν 2-0 τότε θα σκεφτόμασταν το παιχνίδι που έρχεται με τον Εργοτέλη. Για μας είναι πιο σημαντικά τα παιχνίδια με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς».

-Επόμενος αντίπαλος ο Εργοτέλης. Είναι κάτι σαν τελικός για την Κέρκυρα;

«Ο Εργοτέλης θα έρθει στην Κέρκυρα για να χτυπήσει το παιχνίδι. Έχει επτά βαθμούς και αρχίζουν τα περιθώρια να στενεύουν. Το παιχνίδι το θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας πολύ. Γιατί όταν κερδίζει ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους είναι σαν να παίρνεις όχι τρεις, αλλά 6 βαθμούς».

-Ποιος είναι ο φετινός στόχος της Κέρκυρας;

«Η παραμονή. Δεν υπάρχει άλλος στόχος στο μυαλό μας. Όσο γρήγορα έρθει τόσο το καλύτερο για μας. Θα είμαστε πιο απελευθερωμένοι και ήρεμοι σε κάθε παιχνίδι και γιατί όχι να μην χτυπήσουμε κι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς πέφτουν τέσσερις ομάδες φέτος και χρειάζεται πολύ προσοχή».

-Πως είδες τον ΠΑΟΚ στην μεταξύ σας αναμέτρηση;

«Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος από τις πολλές και συνεχόμενες αναμετρήσεις. Είχε πολλές αλλαγές λόγω των απουσιών που είχε στο παιχνίδι. Όταν μπήκε ο Ρατς με την ποιότητα που έχει και την συνδρομή των Αθανασιάδη και Κάτσε, όλος ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και μας πίεσε για να πάρει την νίκη».

-Την μάχη της κορυφής πως την βλέπεις, έχει κάποια ομάδα το προβάδισμα για τον τίτλο;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για το ποια ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος. Ο ΠΑΟΚ έχει μια διαφορά όμως υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος. Πιστεύω ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην κορυφή. Εκτός από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό υπάρχει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος παίζει καλή μπάλα».

 

Διαβάστε ακόμη...