Ο Τσιλιμπάρης φεύγει από την ΑΕΚ

Μετά τα προβλήματα στο ανδρικό τμήμα του βόλεϊ και το τμήμα ανδρών του χάντμπολ της ΑΕΚ αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες, ενώ αντίστροφα μετράει στην ομάδα και ο Κώστας Τσιλιμπάρης.
Πηγή: sentragoal.gr
Ο Τσιλιμπάρης φεύγει από την ΑΕΚ

Ο δύο φορές MVP στις 8 πρώτες αγωνιστικές του εφετινού πρωταθλήματος φέρεται να συμφώνησε με ιταλικό σύλλογο. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και φεύγει οριστικά τα Χριστούγεννα.

Η απώλεια του Τσιλιμπάρη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά έχοντας ήδη αναδειχθεί δυο φορές MVP στις πρώτες 8 αγωνιστικές, θα δημιουργήσει ενα πολύ σημαντικό κενό στην ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη, που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας της Α1 ανδρών μαζί με τον ΠΑΟΚ, με 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια, δυο μόλις βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Διομήδη που βρίσκεται στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Σύμφωνα με το aek-live.gr που έκανε και την αποκάλυψη για τον Τσιλιμπάρη η κατάσταση στο τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά δύσκολη και εκφράζεται η άποψη ότι τα συσωρευμένα προβλήματα είναι τόσα πολλά, που απειλούν την υπόσταση του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...