Προετοιμασία για δύο και βλέπουμε!

Είτε για ΠΑΟΚ, είτε για Μπεσίκτας, ο Αστέρας πρέπει να είναι έτοιμος σε κάθε περίπτωση και γι' αυτό οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Χωρίς άλλα προβλήματα και με τους Γκοϊάν και Τιέ Μπι να μπαίνουν για τα καλά σε αγωνιστικό ρυθμό οι Αρκάδες αναμένουν τις αποφάσεις των Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ.
Πηγή: arkadiasports.gr
Προετοιμασία για δύο και βλέπουμε!

Πρωτάθλημα και Europa League περιμένουν τον Αστέρα. Αυτό θα γράφαμε αν κυλούσαν όλα ομαλά. Με την κατάσταση να είναι ρευστή σε κάθε πρόβλεψη, οι Κιτρινομπλέ, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες, δεν γνωρίζουν αν θα αγωνιστούν το Σαββατοκύριακο. Όπως και να έχει, οι προπονήσεις πρέπει να συνεχίζονται και οι παίκτες να είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Στην προπόνηση της Τρίτης οι Κιτρινομπλέ πέρασαν την πόρτα του βοηθητικού στις 10.00 και άρχισαν με το καθιερωμένο ζέσταμα. Ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα, επίθεσης και άμυνας, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στο μισό γήπεδο όπου οι ποδοσφαιριστές είχαν δικαίωμα για τρεις επαφές.

Γκοϊάν και Τιέ Μπι προπονήθηκαν κανονικά, ενώ επέστρεψε και ο Κυριακόπουλος που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μία ολοκληρωμένη άσκηση τακτικής και να μπείτε στον ρυθμό της προπόνησης.

Διαβάστε ακόμη...