Ο Λιανός καταθέτει φάκελο

Έντονη κινητικότητα στην πλατεία! Ο Ηλίας Λιανός κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών και θα τις καταθέσει στην ΕΕΑ. Είναι αργά ή μήπως όχι; 
Πηγή: sport24.gr
Ο Λιανός καταθέτει φάκελο

Υπάρχει ζωή στη Νέα Σμύρνη. Παρά την ενημέρωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ότι ο Πανιώνιος δεν παίρνει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-15 και τη δέσμευση ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση, ο Ηλίας Λιανός και οι άμεσοι συνεργάτες του κινούν τις διαδικασίες για την κατάθεση φακέλου έστω και ετεροχρονισμένα.

Συγκεκριμένα ο παράγοντας του Πανιωνίου έχει το χαρτί από το Διοικητικό Συμβούλιο που απαιτείται για την έκδοση φορολογικής ενημερότητας, αλλά και την εγγυητική επιστολή, μέρος των εγγράφων δηλαδή που προβλέπονται ως δικαιολογητικά για την έκδοση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λιανός θα καταθέσει τα χαρτιά στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που αναμένεται να συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Δευτέρα.

Βέβαια, τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση, έστω κι αν δεν ειπώθηκε κάτι γύρω από το θέμα στην κλήρωση του πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι δεν υπάρχει φάκελος και επομένως άδεια, ωστόσο, είναι άγνωστο αν ο Γιάννης Ανδριανός έχει κάνει κάτι τέτοιο μόνος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι "κυανέρυθροι" σε ενδεχόμενη άρνηση της ΕΕΑ θα προχωρήσουν σε καταγγελία, θεωρώντας ότι από τις 13 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι τρεις είχαν καταθέσει εγκαίρως πλήρη φάκελο, ενώ οι άλλες 10 πήραν παράταση. Για του λόγου το αληθές μόνο ο ΠΑΟΚ, το Ρέθυμνο και ο Κολοσσός πήραν πιστοποιητικό στις 21 Αυγούστου, όπως όριζε η αρχική προθεσμία, καθώς ακόμη και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν ελλείψεις σε δικαιολογητικά.

Διαβάστε ακόμη...