Νέα διοίκηση και… Γ’ Εθνική

Από το πρωί τρέχουν οι εξελίξεις στον Άρη αφού δρομολογούνται πλέον οι εξελίξεις και μπαίνουν οι βάσεις ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Πηγή: thessports.gr
Νέα διοίκηση και… Γ’ Εθνική

Καταρχήν η διοίκηση Στεφανίδη υπέβαλλε την παραίτησή της, ώστε να προχωρήσει ο σύλλογος στο επόμενο βήμα που είναι ο καταρτισμός νέας διοίκησης, τριών μελών και μικρής διάρκειας ζωής, η οποία θα αναλάβει τις υπογραφές για την διάλυση της εταιρείας. Με την παραίτηση της πλευράς Στεφανίδη έπρεπε να κατατεθεί αίτηση για τον διόρισμο, πράγμα που έγινε σήμερα νωρίς το πρωί στο Ειρηνοδικείο.

Τα ονόματα δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, κάτι που θα γίνει το βράδυ στην γενική συνέλευση του ΑΣ Άρη, αν και όπως έχει διαρρεύσει ο ένας είναι Λάζαρος Παπαδόπουλος και οι άλλοι είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας κι ένας πρώην παράγοντας.

Παράλληλα, έχει ήδη κατατεθεί αίτηση ανάκλησης συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδας κι έτσι ο Απόλλων Καλαμαριάς θα περάσει στην επόμενη φάση ανεύ αγώνα. Όπως γίνεται πλέον κατανοητό οι εξελίξεις τρέχουν και τα επόμενα 24ωρα θα καταλήξουν στην κοινή συνισταμένη της συμμετοχής του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...