Προχωράει για τον Μπερίσα

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην περίπτωση του Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι».
Πηγή: novasports.gr
Προχωράει για τον Μπερίσα

Ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «πράσινοι» και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Οι Σουηδοί υπογραμμίζουν στα δημοσιεύματά τους, πως ο Μπερίσα βλέπει θετικά το ενδεχόμενο μετακίνησης στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο 18χρονος επιθετικός με αλβανικές ρίζες θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου τις προσεχείς.

Από εκεί και πέρα, δύσκολο φαντάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην απόκτηση παίκτη, για την αντικατάσταση του Αλεχάντρο Αλφάρο, μετά το «ναυάγιο» της μετεγγραφής του Ισπανού μέσου. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έτσι η μετεγγραφή του δεν ολοκληρώθηκε.

Τέλος, ο Μέντες φαντάζει ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Γιώργου Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας των «πράσινων». Αυτό σημαίνει πως στη θέση του αμυντικού μέσου θα αγωνιστεί ο Τάσος Λαγός. Επίσης, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Καρέλης, αντί του Πέτριτς, ο οποίος έχασε αρκετές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη...