Πιάνει Λιμάνι ο Μποτία

Η σημαντική ενίσχυση του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά έχουν βάλει στην τελική ευθεία τις τελευταίες μεταγραφικές υποθέσεις προκειμένου να συμπληρωθεί το ρόστερ της νέας περιόδου.
Πηγή: novasports.gr
Πιάνει Λιμάνι ο Μποτία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει για την απόκτηση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού της Σεβίλλης, Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος στην προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ελτσε.

Η ενεργοποίηση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του Κώστα Μανωλά σε ομάδα του εξωτερικού. Είναι δεδομένο πως για τον διεθνή αμυντικού του Ολυμπιακού υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Πιθανότατα επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι μία ομάδα του Καμπιονάτο.

Από εκεί και έπειτα, εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται και στην περίπτωση πώλησης του Χοσέ Χολέμπας. Την ίδια ώρα, οι «Πειραιώτες» καταλήγουν στον σέντερ φορ που θα εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά και στον ακραίο χαφ, οι οποίοι θα αποκτηθούν από το εξωτερικό.

Διαβάστε ακόμη...