Ψάχνει αγοραστή στα… 15

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να παίρνει τον έναν μετά τον άλλον, αλλά ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πουλήσει κιόλας και αυτό το καλοκαίρι έχει βγει στη γύρα για να πουλήσει τον Μανωλά και τον Χολέμπας.
Πηγή: thessports.gr
Ψάχνει αγοραστή στα… 15

Για τον Χολέμπας, ο Ολυμπιακός ζητάει 3-4 εκατομμύρια ευρώ (στη θέση του πήρε τον Γάλλο Μασουάκου, ενώ μπορεί να παίξει και ο Αμπιντάλ), ενώ για τον Μανωλά ο Ολυμπιακός ψάχνει μία προσφορά γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ στην αγορά.

Για τον 23χρονο στόπερ, τον Ιανουάριο ενδιαφέρθηκε η Νάπολι, την εποχή που έψαχνε πάση θυσία κεντρικό αμυντικό στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, είχε προσφέρει 8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον έδωσε, εκτιμώντας ότι θα πιάσει περισσότερα μελλοντικά.

Ο Μανολάς έκανε καλή εντύπωση στο Μουντιάλ, έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, είναι μόλις 23, και στον Πειραιά πιστεύουν ότι μπορούν να πιάσουν τα χρήματα, που θέλουν.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει αναζήτηση, για να έχουν έτοιμο έναν κεντρικό αμυντικό, στην περίπτωση που τον πουλήσουν, και σήμερα προέκυψε η είδηση πως ενδιαφέρονται για τον 25χρονο Αλμπέρτο Μποτία, που έπαιζε πέρσι στην Έλτσε, δανεικός από την Σεβίλλη.

Διαβάστε ακόμη...